Rabbids Coding – joc gratuit dedicat micuţilor programatori

Autor: Cosmin Aionita | 10.10.2019
Rabbids Coding – joc gratuit dedicat micuţilor programatori

Ubisoft a dezvăluit Rabbids Coding, un joc menit să facă cunoştinţă utilizatorilor cu principiile de bază ale programării. De această dată, iepuroii nebuni au invadat Staţia Spaţială Internaţională, iar misiunea jucătorului este de a-i trimite acasă, introducând diferite comenzi în sistemul de operare al bazei spaţiale. În felul acesta, Ubisoft speră ca jucătorii de toate vârstele să înveţe regulile de bază ale programării, ale creării unui algoritm logic etc.

Rabbids Coding a fost dezvoltat de studioul Ubisoft Montreal în ideea de a face programarea accesibilă pentru toată lumea. Jocul este uşor de înţeles, fiind conceput pentru copiii mai mari de 7 ani, care au învăţat deja să citească. Rabbids Coding include 32 de niveluri, care vor familiariza micuţii cu anumite concepte de bază ale programării, precum şi cu optimizarea codului rezultat.

Mai mult, Ubisoft oferă Rabbids Coding în mod gratuit, jocul fiind disponibil acum pentru PC, prin intermediul clientului Uplay. Puteţi descărca Rabbids Coding accesând această pagină şi urmând instrucţiunile de pe ecran.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News