Scribblenauts Showdown, anunţat oficial

Autor: Cosmin Aionita | 17.01.2018
Scribblenauts Showdown, anunţat oficial

Warner Bros. Interactive Entertainment a dezvăluit Scribblenauts Showdown, noul titlu al seriei ce încurajează inventivitatea jucătorilor. Acesta îşi va face apariţia la începutul primăverii, în versiuni dedicate tuturor consolelor actuale: PlayStation 4, Xbox One şi Nintendo Switch.

Formula puzzle-acţiune specifică seriei va fi îmbogăţită cu moduri noi de joc, precum Showdown, în care jucătorii se vor confrunta pe o harta realizată în stilul de board game, parcurgând o serie de mini-games pentru a câştiga.

De asemenea, în modul Versus, doi jucători se pot înfrunta în nu mai puţin de 25 de mini-games ce pot varia de la o sesiune la alta. Nu în ultimul rând, în modul Sandbox, unul sau mai mulţi jucători trebuie să dezlege misterele a nu mai puţin de opt niveluri noi, generând şi folosind orice obiect îşi pot imagina, din librăria de peste treizeci de mii de termeni inclusă în joc.

Mai mult, în Scribblenauts Showdown, utilizatorii îşi vor putea crea propriile personaje jucabile (Scribblenauts) folosind element de design vestimentar realizate în stilul artistic specific seriei, ce pot fi deblocate prin parcurgerea diferitelor challenge-uri din joc.

Scribblenauts Showdown va fi lansat pe 9 martie 2018, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi Nintendo Switch.

Scribblenauts ShowdownScribblenauts Showdown

Urmărește Go4Games.ro pe Google News