The Turing Test, puzzle first person pentru Nintendo Switch

Autor: Cosmin Aionita | 27.01.2020
The Turing Test, puzzle first person pentru Nintendo Switch

Square Enix Collective, programul pornit de publisher-ul nipon pentru susţinerea diferitelor proiect provenite de la studiouri independente, este pe cale să aducă un nou astfel de titlu pentru consola Nintendo Switch. Este vorba despre The Turing Test, un puzzle first person realizat de echipa de la Bulkhead Interactive.

The Turing Test ar trebui să ofere o experienţă de joc familiară celor care au trecut prin titlurile seriei Portal, spre exemplu, acţiunea jocului fiind plasată pe Europa, una dintre lunile planetei Jupiter. Jucătorii intră în pielea Avei Turning, membră a echipei tehnice de pe Staţia Spaţială Internaţională, trimisă să descopere cauza dispariţiei întregului echipaj staţionat pe Europa.

The Turing Test este deja disponibil pe PC, prin Steam, precum şi pe consolele Xbox One şi PlayStation 4, ediţia pentru Nintendo Switch urmând să-şi facă apariţia pe 7 februarie 2020, prin intermediul Nintendo eShop. Jocul va putea fi achiziţionat în schimbul a 19,99€, dar va beneficia şi de o reducere de preţ de 10%, valabilă până pe 21 februarie.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News