Răspunsul dat de Elon Musk dezvoltatorului de jocuri care i-a pus aceeași întrebare de 154 de ori

Autor: Adrian Popa | 21.01.2021
Răspunsul dat de Elon Musk dezvoltatorului de jocuri care i-a pus aceeași întrebare de 154 de ori
Foto: Shutterstock

Dezvoltatorul unui joc video i-a pus aceeași întrebare miliardarului Elon Musk timp de 22 de săptămâni, iar într-un final a primit un răspuns. După 154 de încercări, Lyubomir Vladimirov a avut succes.

„Dragă Elon. Sunt un dezvoltator de jocuri și lucrez la un joc despre colonizarea planetei Marte, cu tine și SpaceX în el. Dacă tu crezi că este interesant, am nevoie de „Mergi mai departe” pentru a-ți folosi numele și logo-urile. Voi posta întrebarea în fiecare zi până primesc un Da sau Nu!”, a scris Vladimirov pe Twitter.

Într-un final, Musk i-a răspuns: „Poți să furi numele nostru/logo-urile și probabil nu te vom da în judecată”.

După ce a primit undă verde, dezvoltatorul independent a promis că va oferi o mare parte din profitul obținut din joc companiei SpaceX.

Citește și: Elon Musk susține că acest lucru l-a ajutat să devină miliardar

„Vreau să ofer 80% din profitul obținut din joc companiei SpaceX. Astfel, jocul nu va avea doar scopul important de a-i distra pe oameni și de a le crește interesul pentru Marte, dar îi va ajuta totodată pe Elon Musk și cei de la SpaceX să își atingă obiectivul”, a explicat el.

Elon Musk a spus că este posibil ca SpaceX să ajungă pe Marte până în anul 2026. Mulți oameni sunt însă sceptici, deoarece trebuie depășite încă multe obstacole importante, printre care și protejarea echipajului de radiațiile mortale din spațiu.

Ne puteți urmări și pe pagina oficială de Facebook!

Urmărește Go4Games.ro pe Google News