VIDEO: Reacția „perfectă” a tatălui unei tinere care era live pe Twitch

Autor: Alex Manole | 10.11.2020
VIDEO: Reacția „perfectă” a tatălui unei tinere care era live pe Twitch
Foto: captură din video

Un tată care a intrat în încăperea în care fiica lui făcea streaming pe Twitch le-a pus o întrebare mai puțin obișnuită fanilor acesteia.

Tânăra, care folosește nick-ul miss_angeliquew, a fost vizibil rușinată de moment. Inițial, când a aflat că fiica lui este live, pe internet, bărbatul a fost puțin încurcat.

Citește și VIDEO: A vrut să le arate, în direct, scaunul ei fanilor, dar a uitat ce are sub pat. Tânăra a înlemnit!

Apoi a zis: „Salutare tuturor, aveți pantalonii pe voi? Sunt foarte îngrijorat și vreau să mă asigur că aveți pantalonii pe voi! Deoarece aceasta este fiica mea și sper să nu stați acolo și să faceți ceea ce nu ar trebui să faceți în timp ce îmi priviți copilul!”.

Unii dintre fanii tinerei au spus că reacția tatălui ei a fost „perfectă”. Alții au spus că este „tatăl anului”.

Miss_angeliquew este pasionată de dans și are 40.000 de fani pe Twitch. Printre jocurile ei preferate se numără Among Us și Bloodstained: Ritual of the Night.

Citește și: Răzbunarea acestei tinere pe fostul iubit infidel va dura 17 ani. A fost necesar doar un cont de online banking

Părinții, grijulii cu copii lor aflați pe Twitch

Acesta nu este singurul părinte care se teme de pericolele reprezentate de Twitch/internet. „TheNicoleT”, o utilizatoare de Twitch, a trecut prin momente jenante când mama ei i-a spus la telefon, pe când era live, să își țină hainele pe ea.

Nicole este populară pe serviciul deținut de Amazon, unde are 196.000 de fani. Numărul acestora a „explodat” după incientul viral în care a fost implicată mama ei.

Sursa: Sportskeeda.com

Urmărește Go4Games.ro pe Google News