Aproape o oră de gameplay nou din Diablo IV

Autor: Cosmin Aionita | 11.11.2019
Aproape o oră de gameplay nou din Diablo IV

Colegii de la GameInformer au dezvăluit aproape o oră de gameplay nou din proaspăt anunţatul Diablo IV prin intermediul clipurilor de mai jos. Fiecare dintre acestea se concentrează pe prezentarea câte uneia dintre cele trei clase de personaje dezvăluite la BlizzCon 2019: barbarul, vrăjitoarea şi druidul.

De asemenea, un nou leak referitor la Diablo IV indică faptul că versiunea finală a jocului va include cinci clase de eroi: pe lângă barbar, vrăjtitoare şi druid, vor reveni amazoana şi paladinul. Alte clase de eroi, precum necromancer-ul, vor fi adăugate ulterior. Zvonurile despre o eventuală versiune remasterizată a clasicului Diablo II ar trebui date uitării: deşi Blizzard avea astfel de intenţii, a renunţat la ele, Diablo IV fiind gândit, în schimb, drept o revenire la stilul şi atmosfera din primele două jocuri ale seriei.

Conform aceluiasi leak, Blizzard Entertainment ar dori ca Diablo IV să beneficieze de o sesiune de testare beta undeva în cursul anului viitor, iar ediţia finală a jocului să-şi facă apariţia în 2021, atât pentru PC şi generaţia actuală de console (PlayStation 4 şi Xbox One), cât şi pentru viitoarele PlayStation 5 şi Project Scarlett.

Evident, Blizzard Entertainment nu a confirmat aceste zvonuri, iar, conform producătorilor, Diablo IV se află în dezvoltare pentru PC, PlayStation 4 şi Xbox One, nefiind încă dezvăluită o eventuală perioadă a apariţiei jocului.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News