Arx Fatalis, joc gratuit oferit cu ocazia aniversării de 20 de ani a Arkane Studios

Autor: Cosmin Aionita | 29.05.2020
Arx Fatalis, joc gratuit oferit cu ocazia aniversării de 20 de ani a Arkane Studios

Arkane Studios, unul dintre cele mai apreciate studiouri din portofoliul celor de la Bethesda, sărbătorește împlinirea frumoasei vârste de 20 de ani, în tot acest timp echipele din Lyon și Austin livrând jocuri remarcabile, precum cele din seria Dishonored, Prey sau mai vechiul Dark Messiah of Might and Magic. Cu ocazia acestei aniversări, pentru o perioadă limitată, este oferit Arx Fatalis, primul titlu realizat de Arkane Studios, drept joc gratuit, alături de o carte digitală cu artwork-uri din creațiile studioului.

Puteți accesa acest joc gratuit Arx Fatalis și cartea The Ark of Arkane Digital Art Book urmând acest link https://bethesda.net/en/hub/arkane20, apoi apăsând butonul “Join Arkane Outsiders”, iar mai apoi selectând “Log in and Join Now”. Pentru a vă alătura comunității Arkane Outsiders și a primi jocul gratuit Arx Fatalis și cartea cu artwork-uri, trebuie să vă conectați cu un cont de Bethesda.net (ce poate fi creat în mod gratuit, dacă nu îl aveți deja).

Odată parcurs acest pas, cartea The Ark of Arkane Digital Art Book va putea fi obținută din Transaction History-ul serviciului Bethesda.net, iar jocul Arx Fatalis va putea fi descărcat și rulat prin intermediul aplicației Bethesda.net Launcher (în cadrul căreia va trebui, din nou, să vă conectați folosindu-vă contul de Bethesda.net).

Atenție însă, oferta este valabilă doar pentru o perioadă limitată: puteți revendica jocul gratuit Arx Fatalis și cartea The Ark of Arkane Digital Art Book doar până pe 31 mai 2020. Odată revendicate însă, acestea vor putea fi accesate oricând doriți. De asemenea, în partea de jos a aceleiași pagini, veți putea descărca gratuit fundaluri de desktop inspirate din jocurile celor de la Arkane Studios (wallpapers), atât pentru PC, cât și pentru tablete sau telefoane mobile.

Arkane Studios lucrează acum la noul joc Deathloop

După ce au lansat Dishonored, Dishonored 2 și Prey, Arkane Studios lucrează acum la un nou joc: Deathloop. Producătorii promit același tip de gameplay first person, variat și expansiv, cu care ne-au obișnuit deja precedentele creații ale Arkane, dar cu o premisă complet nouă: personajele principale din Deathloop vor fi doi asasini blocați într-o buclă temporală, fortați să trăiască aceeași zi la infinit, singura cale de a opri acest ciclu fiind să se ucidă între ei.

Sursa: Bethesda.net

Urmărește Go4Games.ro pe Google News