Când se lansează jocul The Mageseeker: O poveste League of Legends

Autor: Cosmin Aionita | 08.03.2023
Când se lansează jocul The Mageseeker: O poveste League of Legends
Foto: Riot

Riot Forge a anunțat data lansării și a pornit precomenzile pentru The Mageseeker: O poveste League of Legends, un joc de acțiune RPG 2D de tip hi-bit pixel, în care jucătorii vor conduce o revoluție cu ajutorul unei armate de magi proscriși.

Jocul The Mageseeker: O poveste League of Legends va fi disponibil începând cu 18 aprilie 2023 pentru platformele Nintendo Switch, Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 4, PlayStation 5 și, de-asemenea, pentru PC prin intermediul Steam, GOG și Epic Games Store.

Jocul este acum disponibil la precomandă la prețul de 29,99€, versiune ce include ca bonus și o creatură magică Lost Silverwing. The Mageseeker este de asemenea disponibil și ca Digital Deluxe Edition (39,99€), care oferă item-uri digitale, precum Silverwing Supply Station Pack, Home Sweet Cave Decorations, Exclusive Spells și Unchained Skins.

The Mageseeker: O poveste League of Legends va beneficia și de o versiune fizică Collector’s Edition (169,99€), care conține o statuie Sylas, o carte cu artwork-uri, un artwork printat, o bandă desenată cu copertă cartonată, insigne cu Sylas & Lux și un disc vinil cu coloana sonoră, totul într-un ambalaj special. Ediția de colecție disponibilă este aici.

The Mageseeker
Foto: Riot

Dezvoltat de Digital Sun, creatorii Moonlighter, The Mageseeker este un RPG de acțiune 2D hi-bit pixel, ce are loc în Demacia, un regat puternic din lumea Runeterra, care încearcă să reducă folosirea a ceea ce se consideră magie interzisă, în timp ce utilizează magia pentru a menține ordinea.

Jucătorii vor intra în rolul lui Sylas, un mag evadat care se alătură unor rebeli. Revoluția lor va spulbera pacea înșelătoare a Demaciei, o pace construită cu sângele și sudoarea magilor. Mageseeker promite o experiență de joc fantasy plină de acțiune pentru cei care doresc să experimenteze o poveste despre putere, identitate și dreptate.

The Mageseeker: O poveste League of Legends va fi lansat pe 18 aprilie 2023 în versiuni pentru Nintendo Switch, Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 4, PlayStation 5 și PC (prin intermediul Steam, GOG și Epic Games Store).

Sursa: Riot Games

Urmărește Go4Games.ro pe Google News