Când vom primi următorul update major despre Diablo IV

Autor: Cosmin Aionita | 17.12.2020
Când vom primi următorul update major despre Diablo IV
Foto: Blizzard Entertainment

De la dezvăluirea sa de la BlizzCon 2019, cei de la Blizzard Entertainment au fost destul de zgârciți în ceea ce privește materialele noi legate de Diablo IV. Sigur, trimestrial, producătorii au oferit update-uri referitoare la joc prin postări pe blog-ul oficial, însă au lipsit secvențele de gameplay sau trailerele noi.

O astfel de actualizare tocmai a sosit, Blizzard Entertainment oferind informații detaliate despre numeroase aspecte ale jocului, precum arborii de skill-uri, tipurile de arme, item-urile legendare și multe altele. Mai multe informații despre aceste aspecte ale jocului găsiți chiar în articolul publicat pe site-ul celor de la Blizzard.

Din fericire, acest update aduce și veștile pe care cu toții le așteptam: când vom putea vedea la lucru acest conținut nou pentru Diablo IV? Luis Barriga, regizorul din spatele jocului, ne asigură că nu mai avem mult de așteptat:

Următorul nostru update despre Diablo IV va fi dezvăluit cu ocazia BlizzConline și nu sub forma unui simplu articol pe acest blog. Am citit tot felul de speculații referitoare la natura acestui update și vreau să vă asigur că veți avea parte de ceva cu adevărat consistent.

Luis Barriga a continuat, misterios:

Fără să vă stric surpriza, să spunem că această actualizare pe care o pregătim implică o versiune nouă a scenei focului de tabără pe care v-am arătat-o la ultimul BlizzCon.

“Scena focului de tabără” reprezintă modul în care îți alegi clasa de personaje pe care dorești să o întruchipezi în Diablo IV. Cel mai probabil, Barriga sugerează că vom avea parte de anunțarea unei noi clase de eroi din Diablo IV. Jocul va avea cinci astfel de clase, trei fiind dezvăluite până acum: Barbarul, Vrăjitoarea și Druidul.

BlizzConline va avea loc în prima parte a anului viitor

Având în vedere restricțiile impuse de pandemia globală de COVID-19, cei de la Blizzard Entertainment s-au văzut nevoiți să renunțe la organizarea convenției anuale BlizzCon.

Astfel, formatul a fost regândit și va fi transformat într-un eveniment online, botezat BlizzConline. Acesta va avea loc în prima parte a anului viitor, BlizzConline urmând să fie transmis în perioada 19 – 20 februarie 2021.

Diablo IV se află în dezvoltare pentru PC, PlayStation 4 și Xbox One, nefiind încă dezvăluită o eventuală perioadă de apariție a jocului pe piață.


Sursa: VG247

Urmărește Go4Games.ro pe Google News