CD Projekt face anunțul oficial: ce urmează pentru Cyberpunk 2077

Autor: Cosmin Aionita | 06.09.2022
CD Projekt face anunțul oficial: ce urmează pentru Cyberpunk 2077
Foto: CD Projekt RED

CD Projekt a anunțat că “Night City Wire”, seria de stream-uri dedicate jocului Cyberpunk 2077, va continua cu un nou episod. Acesta va putea fi urmărit chiar aici astăzi, 6 septembrie, cu începere de la 18:00 (ora României) și se va concentra pe două noutăți: noul serial Cyberpunk: Edgerunners de pe Netflix și ceea ce urmează în viitor pentru Cyberpunk 2077.

Episodul va avea o durată de aproximativ 23 de minute, invitați urmând să fie Bartosz Sztybor, unul dintre creatorii serialului Cyberpunk: Edgerunners, precum și Gabriel Amatangelo, regizorul jocului Cyberpunk 2077. Nu vor lipsi detalii despre următorul patch pentru Cyberpunk 2077, precum și despre ceea ce rezervă viitorul pentru RPG-ul SF al celor de la CD Projekt RED.

Episodul “Night City Wire” va fi urmat de un live stream alături de Patrick Mills (Franchise and Lore Designer) și Miles Tost (Senior Level Designer), care vor prezenta noutățile pe care le va aduce următorul patch al jocului.

Cyberpunk 2077 este disponibil în ediții pentru PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One și PC (Steam, Epic Games Store și GOG).

Sursa: Cyberpunk.net

Urmărește Go4Games.ro pe Google News