CD Projekt RED își cere scuze pentru versiunile de console ale jocului Cyberpunk 2077. Cumpărătorii își pot primi banii înapoi

Autor: Cosmin Aionita | 14.12.2020
CD Projekt RED își cere scuze pentru versiunile de console ale jocului Cyberpunk 2077. Cumpărătorii își pot primi banii înapoi
Foto: CD Projekt RED

În urma nemulțumirilor legate de versiunile pentru console ale proaspăt lansatului Cyberpunk 2077, CD Projekt RED a emis un comunicat prin intermediul căruia își cere scuze pentru aceste neplăceri. Studioul polonez recunoaște că ar fi trebuit să prezinte materiale video din edițiile pentru PlayStation 4 și Xbox One pentru Cyberpunk 2077 și să permită, astfel, cumpărătorilor să se informeze corect înainte de a achiziționa jocul.

În al doilea rând, producătorul promite că va face tot posibilul pentru a corecta bug-urile și neajunsurile jocului: primul update (v1.04) a fost deja lansat, iar următorul patch va sosi în următoarele șapte zile. Procesul va continua și după sărbătorile de iarnă, în ianuarie urmând să-și facă apariția primul update major pentru Cyberpunk 2077, botezat Patch #1. Acesta va fi urmat, în februarie, de cel de-al doilea update major al jocului: Patch #2.

Aceste două patch-uri vor avea menirea de a rezolva majoritatea problemelor pe care utilizatorii le întâmpină cu edițiile de console ale jocului Cyberpunk 2077. Mai multe detalii despre aceste update-uri vor fi oferite în curând. Totuși, producătorii avertizează că aceste update-uri nu vor face Cyberpunk 2077 să arate și să ruleze precum o face acum pe consolele de nouă generație (unde beneficiază de mod 60fps) sau pe un PC actualizat, însă vor oferi îmbunătățiri semnificative față de experiența actuală.

Despăgubiri pentru nemulțumiți

Totuși, cei de la CD Projekt RED oferă și o soluție pentru acei clienți care nu sunt dispuși să aștepte până la apariția acestor update-uri promise pentru Cyberpunk 2077.

Astfel, dacă vă numărați printre cei care au achiziționat Cyberpunk 2077 pentru PlayStation 4 sau Xbox One, sunteți îndreptățiți să vă primiți banii înapoi. Pentru cei care au făcut o achiziție digitală prin intermediul PlayStation Network sau Xbox Live, producătorii vă încurajează să demarați procedurile de refund aferente acestor magazine digitale.

În cazul în care ați cumpărat un exemplar fizic al jocului Cyberpunk 2077 pentru cele două console, CD Projekt RED vă îndeamnă să vă cereți banii înapoi de la magazinul de unde ați achiziționat jocul. În cazul în care această soluție nu poate fi pusă în aplicare, trimiteți un e-mail la adresa [email protected], iar producătorii vor face tot posibilul să vă ajute. Cererile folosind aceasta adresă de e-mail pot fi trimise doar până săptămâna viitoare, până pe 21 decembrie 2020.

Cyberpunk 2077 a fost lansat pe 10 decembrie 2020 pentru PC și console, însă performanța, aspectul grafic și finisarea jocului pe PlayStation 4 și Xbox One lasă de dorit, creând numeroase nemulțumiri în rândul gamerilor.

Sursa: Cyberpunk 2077 Twitter

Urmărește Go4Games.ro pe Google News