Code Vein – dată de lansare şi ediţie de colecţie

Autor: Cosmin Aionita | 07.06.2018
Code Vein - dată de lansare şi ediţie de colecţie

Bandai Namco Entertainment a dezvăluit data de lansare a action RPG-ului Code Vein: jocul va fi disponibil începând cu 28 septembrie 2018. Cu această ocazie, a fost lansat un nou trailer pentru Code Vein, pe care îl puteţi urmări în continuare, fiind prezentată şi ediţia de colecţie a jocului, ce va putea fi achiziţionată în versiuni pentru Xbox One şi PlayStation 4.

Ediţia de colecţie include, pe lângă jocul de bază, o figurină exclusivă, înaltă de 17 cm, cu Mia Karnstein, unul dintre personajele principale din Code Vein. În plus, această ediţie va oferi o serie de bonusuri digitale printre care se numără coloana sonoră, un artbook digital şi un set de personalizare pentru toate personajele din joc (Insatiable Bloodthirst).

Mai mult, cei care fac precomandă de la magazinele partenere ale celor de la Bandai Namco Entertainment, vor primi ca bonus suplimentar trei arme inspirate din populara serie God Eater. Pe lângă acestea, ei se vor putea bucura şi de Venous Claw, a cărui rază de acţiune redusă este compensată de puterea sa devastatoare. Nu în ultimul rând, lista bonusurilor de precomandă este completată de o serie de timbre pentru comunicarea în cadrul părţii multiplayer, noi elemente de personalizare a înfăţişării personajului, şi Harbinger, un sacrificiu de sânge care le va oferi puteri speciale celor care-l folosesc.

Code Vein va fi disponibil pe 28 septembrie 2018, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One, şi PC (prin intermediul Steam).

Code Vein Collector's Edition

Urmărește Go4Games.ro pe Google News