Code Vein la E3 2017: trailer nou şi confirmare pentru 2018

Autor: Cosmin Aionita | 13.06.2017
Code Vein la E3 2017: trailer nou şi confirmare pentru 2018

Bandai Namco Entertainment a confirmat că noul action-RPG Code Vein va fi lansat în 2018  prin intermediul unui nou trailer, prezentat pe scena de la E3 2017 a celor de la Microsoft.

Jocul se desfăşoară în viitorul nu foarte îndepărtat, în care lumea, aşa cum o cunoaştem, este distrusă de o epidemie misterioasă. Zgârie-norii semeţi, un simbol al prosperităţii de odinioară, s-au transformat în morminte ale trecutului umanităţii, străpunse de aşa numitele Thorns of Judgement.

O societate secretă de Revenants, denumită Vein, a reuşit să supravieţuiască folosindu-se de puterile lor sfinte, dobândite în schimbul sacrificării propriilor amintiri. Nici în această ultimă fortăreaţă supravieţuitorii nu sunt însă în siguranţă deplină: fiind mereu însetaţi de sânge, ei riscă să cedeze blestemului pe care-l poartă şi să devină unul dintre aşa numiţii Lost, creaturi lipsite de discernământ şi de orice trăsătură umană.

Code Vein este un RPG care pune jucătorul în rolul unui astfel de Revenant. După ce porneşte din Vein, fiecare jucător va trebui să-şi aleagă un partener dintre locuitorii ultimei fortăreţe şi să pornească la drum în căutarea amintirilor pierdute. Lumea de joc este plină de pericole, fiind populată de nenumăraţi oponenţi şi boşi monstruoşi, care vor pune la grea încercare abilităţile eroilor.

Code Vein va fi lansat în cursul anului 2018, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC (în format digital).

Code Vein

Urmărește Go4Games.ro pe Google News