Cum arată secvențele cinematice refăcute din Diablo II: Resurrected

Autor: Cosmin Aionita | 12.08.2021
Cum arată secvențele cinematice refăcute din Diablo II: Resurrected
Foto: Blizzard Entertainment

Blizzard Entertainment a publicat secvențele cinematice refăcute aferente primelor două acte din povestea lui Diablo II: Resurrected. După cum a fost promis, toate secvențele cinematice originale din ediția inițială a jocului Diablo II (peste 27 de minute) au fost refăcute complet, asigurând astfel că ediția Resurrected spune din nou povestea completă a Lordului Terorii.

Dezvoltat în colaborare cu studioul Vicarious Visions, preluat la începutul anului de Blizzard Entertainment, Diablo II: Resurrected include tot conținutul din jocul original Diablo II, dar și din expansion pack-ul Diablo II: Lord of Destruction, inclusiv cele șapte clase de personaje: amazoana, barbarul, necromancer-ul, paladinul și vrăjitoarea (din titlul inițial), alături de asasină și druid (din Lord of Destruction).

Diablo II: Resurrected va păstrează intact gameplay-ul din jocul legendar al celor de la Blizzard Entertainment, însă înlocuiește grafica 2D bazată pe sprite-uri cu o prezentare actualizată 3D, cu animații refăcute, iluminare dinamică, efecte speciale pentru magii, ce vor fi redate în rezoluții moderne, de până la 4K. De asemenea, întreaga coloană sonoră, de la muzică și până la efecte, a fost remasterizată pentru a oferi sunet surround Dolby 7.1.

Beta-ul începe în acest weekend

De asemenea, Blizzard Entertainment a confirmat că jucătorii vor avea ocazia să încerce Diablo II: Resurrected, înainte de lansare, pe parcursul a două perioade de beta test: Early Access Beta va avea loc în perioada 13 – 16 august 2021, iar Open Beta se va desfășura în intervalul 20 – 22 august. Ambele sesiuni vor fi disponibile pe PC (Battle.net), Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5 și PlayStation 4.

Diablo II: Resurrected va fi lansat pe 23 septembrie 2021, în ediții pentru PC (Windows), Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 și Nintendo Switch.

Sursa: Diablo YouTube

Urmărește Go4Games.ro pe Google News