Cum vor arăta luptele din ELEX II, noul joc al producătorilor seriei Gothic

Autor: Cosmin Aionita | 12.01.2022
Cum vor arăta luptele din ELEX II, noul joc al producătorilor seriei Gothic
Foto: THQ Nordic

Pentru ELEX II, producătorii de la Piranha Bytes promit lupte bazate pe un sistem de control mult îmbunătățit față de cel din primul joc al seriei, lansând și un nou trailer menite să exemplifice câteva dintre confruntările la care vom lua parte în această continuare.

RPG open world de la producătorii seriei Gothic

Povestea din ELEX II va continua evenimentele din primul joc al seriei, cu câțiva ani de pace ce au dus la dispariția unor dintre facțiunile vechi, dar și la apariția unor grupări noi. Încercările celor din facțiunea The Berskers de a terraforma regiunile încep să dea roade și, după înfrângerea Hybrid, gruparea Albs nu mai reprezintă o amenințare.

Totuși, eroul seriei – Jax – află de o nouă amenințare ce pune sub semnul întrebării viitorul planetei Magalan. Iar sarcina de a uni facțiunile rămase pentru a înfrunta noua amenințare cade tot pe umerii jucătorului.

ELEX II promite să continue tradiția seriei, fiind un RPG open world în care Jax și aliații săi vor lupta împotriva noului inamic: Skyanide.

Planeta Magalan va putea fi explorată în detaliu, iar Jax va putea folosi unelte precum jetpack-ul pentru a traversa harta sau chiar pentru a zbura. Ca în orice RPG care se respectă, personajele cu care vei putea interacționa vor ține minte ce atitudine și comportament ai avut față de ele și vor răspunde ca atare.

Mai mult, NPC-urile sau posibilii aliați pot fi provocați, ba chiar si uciși, acțiune ce va avea consecințe severe asupra modului în care va curge povestea mai departe. Fiecare decizie va schimba modul în care va fi expusă narațiunea din ELEX II, cu numeroase dileme morale ce trebuie depășite pe parcursul jocului.

ELEX II urmează să fie lansat pe 1 martie 2022, în versiuni pentru PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One și PC (prin Steam).

Sursa: THQ Nordic YouTube

Urmărește Go4Games.ro pe Google News