Cyberpunk 2077 a fost finalizat! Când se lansează jocul

Autor: Cosmin Aionita | 06.10.2020
Cyberpunk 2077 a fost finalizat! Când se lansează jocul

CD Projekt RED a făcut anunțul pe care mulți dintre pasionații de jocuri video îl așteptau: procesul de producție a lui Cyberpunk 2077 a fost finalizat, jocul atingând stadiul Gold. În limbaj de specialitate, stadiul Gold simbolizează momentul în care dezvoltarea unui joc ajunge la final, iar discul este trimis către fabrici pentru a fi multiplicat. Așadar, după mai multe amânări, Cyberpunk 2077 va fi lansat pe 19 noiembrie 2020.

Cel mai așteptat RPG din a două jumătate a acestui an

Cyberpunk 2077 este RPG-ul first person open world pregătit de CD Projekt pentru toamna acestui an. În Cyberpunk 2077, jucătorii urmeaza să intre în pielea lui V, un soi de mercenar ce își oferă serviciile celor înstăriți din orașul futuristic Night City. Actorul Keanu Reeves își va face apariția în Cyberpunk 2077, acesta urmând să interpreteze unul dintre personajele din joc.

Producătorii au confirmat de asemenea o viitoare componentă multiplayer pentru Cyberpunk 2077. Aceasta nu va fi însă disponibilă în momentul lansării, CD Projekt RED luând hotărârea ca, mai întâi, să ofere povestea principală a jocului, urmată apoi de pachete DLC gratuite, conținut suplimentar pentru single player și, abia apoi, componenta multiplayer.

Versiunea pentru PC a jocului va oferi suport pentru tehnologia NVIDIA RTX (ray tracing în timp real). Cerințele de sistem pentru ediția de PC a jocului Cyberpunk 2077 se regăsesc aici.

Odată finalizat, Cyberpunk 2077 va fi lansat pe 19 noiembrie 2020, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One și PC. Versiunile pentru Xbox One și PlayStation 4 vor putea fi jucate și pe Xbox Series X, respectiv PlayStation 5, iar upgrade-urile next-gen pentru aceste console de nouă generație vor fi oferite în mod gratuit.

Sursa: Cyberpunk 2077 Twitter

Urmărește Go4Games.ro pe Google News