Cyberpunk 2077: gameplay nou, Johnny Silverhand și Keanu Reeves, muzica și animațiile din joc

Autor: Cosmin Aionita | 20.11.2020
Cyberpunk 2077: gameplay nou, Johnny Silverhand și Keanu Reeves, muzica și animațiile din joc
Foto: CD Projekt RED

Ieri seară, CD Projekt RED a difuzat un nou episod din „Night City Wire”, dezvăluind astfel noutăți legate de mult așteptatul Cyberpunk 2077. Din cuprinsul acestui al cincilea episod „Night City Wire”, ultimul ce a fost transmis înainte de lansarea jocului, nu au lipsit un nou trailer cu secvențe de gameplay din Cyberpunk 2077, prezentarea lui Johnny Silverhand (personajul interpretat de Keanu Reeves care, la rândul său, a discutat despre cum a contribuit la realizarea jocului), detalii despre posturile de radio și muzica de pe coloana sonoră, dar și despre sistemul Jali, ce este folosit pentru animațiile fețelor personajelor din Cyberpunk 2077.

Nu în ultimul rând, în galeria atașată puteți admira o serie nouă de imagini din Cyberpunk 2077.

Nu mai avem mult de așteptat

Cyberpunk 2077 este RPG-ul first person open world pregătit de CD Projekt pentru iarna acestui an. În Cyberpunk 2077, jucătorii urmeaza să intre în pielea lui V, un soi de mercenar ce își oferă serviciile celor înstăriți din orașul futuristic Night City. Actorul Keanu Reeves își va face apariția în Cyberpunk 2077, acesta urmând să-l interpreteze pe rocker-ul rebel Johnny Silverhand.

Producătorii au confirmat de asemenea o viitoare componentă multiplayer pentru Cyberpunk 2077. Aceasta nu va fi însă disponibilă în momentul lansării, CD Projekt RED luând hotărârea ca, mai întâi, să ofere povestea principală a jocului, urmată apoi de pachete DLC gratuite, conținut suplimentar pentru single player și, abia apoi, componenta multiplayer.

Cyberpunk 2077
Foto: CD Projekt RED

Versiunea pentru PC a jocului va oferi suport pentru tehnologia NVIDIA RTX (ray tracing în timp real). Cerințele de sistem pentru ediția de PC a jocului Cyberpunk 2077 se regăsesc aici.

Cyberpunk 2077 va fi lansat pe 10 decembrie 2020, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One și PC. Versiunile pentru Xbox One și PlayStation 4 vor putea fi jucate și pe Xbox Series X | S, respectiv PlayStation 5, iar upgrade-urile next-gen pentru aceste console de nouă generație vor sosi abia în 2021, urmând să fie oferite în mod gratuit.

Cyberpunk 2077
Foto: CD Projekt RED

Sursa: Cyberpunk 2077 YouTube

Urmărește Go4Games.ro pe Google News