Cyberpunk 2077, interzis minorilor. Include scene de sex şi personalizarea zonelor intime

Autor: Cosmin Aionita | 07.05.2020
Cyberpunk 2077, interzis minorilor. Include scene de sex şi personalizarea zonelor intime

Conform rapoartelor emise de ESRB, Cyberpunk 2077 a fost încadrat în clasificarea M (mature), jocul neurmând să fie recomandat publicului minor. Entertainment Software Rating Board, ESRB pe scurt, este organizaţia care analizează şi clasifică jocurile video pentru diferite categorii de vârstă, în funcţie de conţinutul acestora.

Iar first person RPG-ul celor de la CD Projekt RED se pare că îşi va justifica din plin încadrarea în categoria M, jocul urmând a fi bogat în secvenţe dedicate publicului adult: scene de sex redate din perspectivă first person, armament greu ce poate cauza răni deschise inamicilor, precum şi nelipsitul limbaj licenţios (înjurături, mai pe româneşte).

Poate cel mai “interesant” element semnalat de raportul celor de la ESRB este legat însă de posibilitatea ca jucătorii să aleagă, pe lângă sexul personajului principal, şi dimensiunile organelor genitale, ale feselor şi ale sânilor, cu numeroase opţiuni de personalizare.

Nu în ultimul rând, scenele de sex din Cyberpunk 2077 se anunţă a fi destul de explicite, jocul urmând să redea într-un mod credibil mişcările corpului aferente actului sexual, ce va putea fi iniţiat atât cu alte personaje centrale ale poveştii, cât şi cu prostituate.

Cyberpunk 2077 este descris drept un open world first person RPG, jucătorii urmând să intre în pielea lui V, un soi de mercenar ce îşi oferă serviciile celor înstăriţi din Night City. Actorul Keanu Reeves îşi va face apariţia în Cyberpunk 2077, acesta urmând să interpreteze unul dintre personajele din joc. Versiunea pentru PC a jocului Cyberpunk 2077 va oferi suport pentru tehnologia NVIDIA RTX (ray tracing în timp real).

Producătorii au confirmat de asemenea o viitoare componentă multiplayer pentru Cyberpunk 2077. Aceasta nu va fi însă disponibilă în momentul lansării, CD Projekt luând hotărârea ca, mai întâi, să ofere povestea principală a jocului, urmată apoi de pachete DLC gratuite, conţinut suplimentar pentru single player şi, abia apoi, componenta multiplayer.

Cyberpunk 2077 urmează să fie lansat pe 17 septembrie 2020, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News