Cyberpunk 2077 la Gamescom 2018: demo de gameplay extins şi imagini noi

Autor: Cosmin Aionita | 28.08.2018
Cyberpunk 2077 la Gamescom 2018: demo de gameplay extins şi imagini noi

Cei de la CD Projekt au fost prezenţi la Gamescom 2018, unde, în spatele uşilor închise, au prezentat, către presa de specialitate şi parteneri, o demonstraţie extinsă de gameplay din Cyberpunk 2077. Iată că, la nici o săptămână de la finalizarea evenimentului german, studioul polonez a decis să facă public acest demo de gameplay, clipul de mai jos prezentând peste 48 de minute din RPG-ul lor first person. De asemenea, în galeria ataşată aveţi ocazia de a admira cele mai noi imagini din Cyberpunk 2077, lansate cu ocazia Gamescom 2018.

Producătorii descriu jocul drept un open world first person RPG, jucătorii urmând să intre în pielea lui V, un soi de mercenar ce îşi oferă serviciile celor înstăriţi din Night City. Jocul va fi abordat la persoana întâi, existând însă momente când acţiunea va fi privită din perspectivă third person: în timpul secvenţelor cinematice sau atunci când V conduce o maşină. De asemenea, jucătorii vor putea alege sexul personajului principal.

Sistemul de RPG va avea la bază caracteristicile standard pentru un astfel de joc, cum ar fi Strength, Constitution, Intelligence, Reflexes, Tech sau Cool, iar deciziile luate de jucător vor avea un impact sever asupra desfăşurării ulterioare a jocului. Gameplay-ul va fi familiar fanilor shooterelor, producătorii promiţând că vor exista şi bătălii împotriva unor boşi impunători.

Cyberpunk 2077 este dezvoltat pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC, nefiind încă oferite detalii despre o eventuală dată de lansare.

Cyberpunk 2077Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077Cyberpunk 2077

Urmărește Go4Games.ro pe Google News