Cyberpunk 2077 – videoclip Run the Jewels și un nou episod Night City Wire

Autor: Cosmin Aionita | 16.11.2020
Cyberpunk 2077 – videoclip Run the Jewels și un nou episod Night City Wire
Foto: CD Projekt

CD Projekt RED a publicat un nou material promoțional pentru Cyberpunk 2077, sub forma unui videoclip al trupei Run the Jewels, aceasta interpretând una dintre piesele de pe coloana sonoră a jocului. De regia videoclipului este responsabil Mike Diva, un regizor și specialist în efecte speciale ce și-a început cariera pe YouTube.

Mai mult, pe lângă noul videoclip Run the Jewels, Cyberpunk 2077 este pe cale să primească un nou episod al seriei de stream-uri Night City Wire, ce va fi transmis joi, pe 19 noiembrie 2020, cu începere de la 19:00 (ora României), prin intermediul canalului oficial de Twitch al CD Projekt RED.

În acest al cincilea episod de Night City Wire, vor fi oferite mai multe detalii despre Johnny Silverhand, rocker-ul ce va fi interpretat în joc de către actorul Keanu Reeves, dar și despre piesele ce se vor regăsi pe coloana sonoră din Cyberpunk 2077.

După numeroase amânări, jocul ar trebui să fie lansat în decembrie

Cyberpunk 2077 este RPG-ul first person open world pregătit de CD Projekt pentru iarna acestui an. În Cyberpunk 2077, jucătorii urmeaza să intre în pielea lui V, un soi de mercenar ce își oferă serviciile celor înstăriți din orașul futuristic Night City. Actorul Keanu Reeves își va face apariția în Cyberpunk 2077, acesta urmând să interpreteze unul dintre personajele din joc.

Producătorii au confirmat de asemenea o viitoare componentă multiplayer pentru Cyberpunk 2077. Aceasta nu va fi însă disponibilă în momentul lansării, CD Projekt RED luând hotărârea ca, mai întâi, să ofere povestea principală a jocului, urmată apoi de pachete DLC gratuite, conținut suplimentar pentru single player și, abia apoi, componenta multiplayer.

Versiunea pentru PC a jocului va oferi suport pentru tehnologia NVIDIA RTX (ray tracing în timp real). Cerințele de sistem pentru ediția de PC a jocului Cyberpunk 2077 se regăsesc aici.

Cyberpunk 2077 va fi lansat pe 10 decembrie 2020, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One și PC. Versiunile pentru Xbox One și PlayStation 4 vor putea fi jucate și pe Xbox Series X | S, respectiv PlayStation 5, iar upgrade-urile next-gen pentru aceste console de nouă generație vor sosi abia în 2021, urmând să fie oferite în mod gratuit.

Sursa: Cyberpunk 2077 YouTube, Cyberpunk 2077 Twitter

Urmărește Go4Games.ro pe Google News