Cyberpunk 2077 a primit, în sfârșit, upgrade-ul next-gen pentru PlayStation 5 și Xbox Series X|S. Ce îmbunătățiri aduce

Autor: Cosmin Aionita | 16.02.2022
Cyberpunk 2077 a primit, în sfârșit, upgrade-ul next-gen pentru PlayStation 5 și Xbox Series X|S. Ce îmbunătățiri aduce
Foto: CD Projekt RED

După luni întregi de controverse și așteptare, jucătorii de Cyberpunk 2077 primesc în sfârșit o veste bună: CD Projekt RED a confirmat lansarea update-ului v1.5 pentru joc. Acesta aduce, pe lângă o sumedenie de îmbunătățiri și adăugiri în ceea ce privește optimizarea și gameplay-ul, mult așteptatele upgrade-uri next gen native pentru consolele PlayStation 5 și Xbox Series X|S.

Astfel, versiunile native pentru noile console pot fi obținute chiar acum: upgrade-ul pentru PlayStation 5 ar trebui să vă apară în PlayStation Store și necesită un download separat (dacă dețineți versiunea de PS4), în timp ce pe Xbox Series va fi automat instalat prin intermediul sistemului Smart Delivery. Consolele premium PlayStation 5 și Xbox Series X vor beneficia acum de două moduri de afișare: Performance Mode și Ray Tracing Mode.

Cyberpunk 2077 PlayStation 5
Foto: CD Projekt RED

Îmbunătățiri next-gen

Performance Mode își propune să atingă un framerate de 60fps, redat la o rezoluție dinamică 4K. În schimb, Ray Tracing Mode activează reproducerea umbrelor ray-traced, la un framerate de 30 de cadre pe secunde, cu o rezoluție dinamică 4K. Aceste opțiuni lipsesc însă de pe Xbox Series S, unicul său mod de afișare fiind 2560×1440 (1440p), cu 30 de cadre pe secundă.

Update-ul 1.5 promite și optimizări suplimentare, îmbunătățirea calității vizuale, ajustarea HDR-ului pentru toate platformele, precum și implementarea câtorva opțiuni specifice consolei PlayStation 5: Activity Cards pentru interfața PS5, redarea audio 3D în căști sau prin difuzoarele televizoarelor (Tempest3D AudioTech), feedback haptic pentru controllerele DualSense și redarea anumite elemente sonore prin intermediul difuzorului de pe gamepad.

Conținut nou și fix-uri pentru toată lumea

Pe lângă optimizările și upgrade-urile pentru platformele next-gen, patch-ul 1.5 pentru Cyberpunk 2077 promite și conținut nou, precum posibilitatea de a închiria apartamente în Night City, de a-ți personaliza aspectul fizic, dar și arme și atașamente noi. Atât acestea, cât și toate corecțiile și bugfix-urile sunt disponibile, prin intermediul acestui update, pe toate platformele.

Cyberpunk 2077 este disponibil acum în ediții pentru PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, PC și Google Stadia.

Sursa: Cyberpunk.net

Urmărește Go4Games.ro pe Google News