Darkest Dungeon 2 a fost dezvăluit în mod oficial

Autor: Cosmin Aionita | 20.02.2019
Darkest Dungeon 2 a fost dezvăluit în mod oficial

În cadrul unei discuţii cu colegii de la PC Gamer, micuţul studio independent Red Hook Studios a dezvăluit că lucrează intens la Darkest Dungeon 2, continuarea RPG-ului ce s-a bucurat de aprecierea fanilor genului în 2016.

Povestea lui Darkest Dungeon 2 va fi fundamental diferită faţă de cea din primul titlu al seriei, urmând să implice sosirea unei apocalipse supranaturale, care va schimba lumea de joc pentru totdeauna, precum şi o călătorie lungă şi solicitantă.

Nu toate lucrurile vor diferi însă faţă de prima iteraţie a seriei, fanii Darkest Dungeon având posibilitatea de a recunoaste, în trailer-ul de mai jos, câteva dintre clasele de personaje familiare precum Grave Robber, Leper, Man-at-Arms, Plague Doctor, Highwayman sau Hellion. De asemenea, Stuart Chatwood, compozitorul responsabil pentru coloana sonoră a primului joc (dar şi a titlurilor Prince of Persia din deceniul trecut, de la Ubisoft), va reveni pentru a realiza soundtrack-ul lui Darkest Dungeon 2.

În ciuda faptului că, pentru Darkest Dungeon 2, Red Hook Studios va creşte de la 14 angajaţi la în jur de 20 (spre comparaţie, primul joc al seriei a fost dezvoltat de o echipă de numai cinci persoane), studioul crede în continuare în modelul de lansare Early Access, pe care îl consideră foarte potrivit pentru Darkest Dungeon 2. Nu au fost oferite însă detalii suplimentare despre când ar putea avea loc această lansare.

Până la Darkest Dungeon 2 însă, jucătorii nefamiliarizaţi cu seria pot încerca primul Darkest Dungeon chiar acum, jocul fiind disponibil atât pe PC (Windows şi Linux) şi Mac, cât şi pe PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation Vita şi dispozitivele mobile bazate pe iOS. Mai mult, jocul beneficiază de o reducere de preţ substanţiala pe Steam, putând fi achiziţionat pentru numai 5,74€ (ofertă valabilă până pe 22 februarie).

Urmărește Go4Games.ro pe Google News