Deus Ex: Mankind Divided – campania “Augment Your Pre-order” a fost anulată

Autor: Cosmin Aionita | 05.10.2015
Deus Ex: Mankind Divided – campania “Augment Your Pre-order” a fost anulată

Mai ţineţi minte ideea celor de la Square Enix de a oferi bonusuri din ce în ce mai multe pentru cei care plasau o precomandă pentru Deus Ex: Mankind Divided pe măsura ce numărul preorder-urilor creştea? Ei bine, campania numită “Augment Your Pre-order” nu a fost tocmai bine primită de comunitate, determinându-i pe Square Enix şi Eidos Montreal să abandoneze ideea.

Deus Ex Mankind Divided

Astfel, defunctul “Augment Your Pre-order” a fost înlocuit cu o schemă mult mai uşor de înţeles: toate cei care precomandă sau achiziţionează editia Day 1 a jocului vor primi toate bonusurile oferite în trecut. Este vorba despre pachetele Covert Agents Pack (Intruder Pack, Enforcer Pack, Classic Pack), o mostră digitală a coloanei sonore din joc, semnată de compozitorul Michael McCann, o misiune suplimentară – “Desperate Measures” – în care Adam Jensen este nevoit să se întoarcă în gara Ruzicka pentru a investiga explozia ce a avut loc acolo, şi cărţi digitale cu artwork-urile din joc, cu benzi desenate din universul Deus Ex, precum şi un mini-roman Deus Ex ce urmăreşte personajele iconice ale seriei.

De asemenea, s-a renunţat la ideea de a lansa jocul în avans pentru cei care făceau precomandă; acum, Deus Ex: Mankind Divided va fi disponibil în magazine, indiferent de plasarea sau nu a unei precomenzi, pe 23 februarie 2016, pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC.

Deus Ex Mankind Divided

Urmărește Go4Games.ro pe Google News