Deus Ex: Mankind Divided – dată de lansare şi campanie de precomenzi

Autor: Cosmin Aionita | 01.09.2015
Deus Ex: Mankind Divided – dată de lansare şi campanie de precomenzi

Square Enix a dezvăluit când va fi lansat Deus Ex: Mankind Divided, continuarea foarte apreciatului Deus Ex: Human Revolution. Astfel, cea mai nouă creaţie a studioului Eidos Montreal va fi disponibil începând cu 23 februarie 2016, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC.

Cu această ocazie, a fost dat startul şi campaniei de precomenzi pentru Deus: Mankind Divided, organizată sub mottoul “Augment Your Pre-Order”. Producătorii pun la dispoziţia jucătorilor nu mai puţin de cinci etape de conţinut bonus în posesia căruia se poate intra odată cu plasarea unei precomenzi. Iniţial, doar prima etapă de bonusuri este deblocată, urmând ca, pe măsură ce numărul precomenzilor creşte, să se deblocheze şi restul de etape. Iată ce va oferi programul “Augment Your Pre-Order”:

Etapa 1 – Alegerea unuia dintre trei pachete de stip Starter Pack, potrivite pentru jucătorii care preferă stealth-ul, modul de joc agresiv sau sunt nostalgici:

Intruder Pack – oferă un skin personalizat pentru pardesiul lui Adam Jensen, un pistol cu amortizor, ochire laser şi upgrade-uri pentru recul şi precizie. Jucătorii vor primi şi două grenade EMP, cinci pachete de muniţie pentru pistolul de 10mm, 1000 de credite in-game şi un punct Praxis pentru augmentări.

Enforcer Pack – oferă un skin personalizat pentru armura de luptă a lui Adam Jensen, o puşcă de asalt cu ochire holografică şi upgrade-uri pentru timpul de reîncarcare şi capacitatea maximă de muniţie. Jucătorii vor primi şi două grenade de tip HE (High Explosive), cinci pachete de muniţie 5.56mm pentru puşca de asalt, 1000 de credite in-game şi un punct Praxis pentru augmentări.

Classic Pack – oferă amura, pardesiul şi revolverul clasice ale lui Adam Jensen din Deus Ex: Human Revolution. Jucătorii vor primi de asemenea şi un pachet suplimentar de muniţie pentru revolver.

Etapa a 2-a – Alegere unuia dintre două bonusuri: o carte digitală cu artwork-uri din joc sau o mostră digitală a coloanei sonore din joc, semnată de compozitorul Michael McCann.

Etapa a 3-a – Deblocarea unui misiuni suplimentare – “Desperate Measures” – în care Adam Jensen este nevoit să se întoarcă în gara Ruzicka pentru a investiga explozia ce a avut loc acolo.

Etapa a 4-a – Alegerea unuia dintre două bonusuri: o carte digitală de benzi desenate în universul Deus Ex sau un mini-roman Deus Ex ce urmăreşte personajele iconice ale seriei.

Etapa a 5-a – Acces la joc cu patru zile înainte de data de lansare oficială.

Deus Ex Mankind Divided

De asemenea, Square Enix şi Eidos Montreal au dezvăluit şi ediţia de colecţie a jocului Deus Ex: Mankind Divided, care va include următoarele:

• Jocul Deus Ex: Mankind Divided
• Ambalaj metalic de tip Steelbook
• Figurina Adam Jensen înaltă de aproximativ 23 cm
• Carte de 48 de pagini cu artwork-uri
• Toate bonusurile disponibile prin intermediul campaniei “Augment Your Pre-Order”

Deus Ex: Mankind Divided va fi lansat pe 23 februarie 2016, pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC.

Deus Ex Mankind Divided

Urmărește Go4Games.ro pe Google News