Deus Ex: Mankind Divided – demonstraţie de gameplay şi imagini noi

Autor: Cosmin Aionita | 09.06.2016
Deus Ex: Mankind Divided - demonstraţie de gameplay şi imagini noi

În cadrul stream-ului de ieri dedicat universului Deus Ex, Square Enix şi Eidos Montreal au prezentat o demonstraţie de gameplay de peste 17 minute din Deus Ex: Mankind Divided. Pentru prima dată am avut ocazia de a admira unul dintre HUB-urile jocului, oraşul Praga, precum şi câteva dintre opţiunile de gameplay pe care Adam Jensen le va avea în locurile de acest gen. De asemenea, în galeria de mai jos puteţi admira noi imagini din Deus Ex: Mankind Didived.

Acţiunea din Deus Ex: Mankind Divided va avea loc în 2029, la doi ani după evenimentele din Human Revolution, în rolul principal revenind Adam Jensen. Acesta va face parte din Task Force 29, o nouă divizie a Interpolului însărcinată cu lupta împotriva unui nou tip de terorism. Jensen nu are însă încredere deplină în colegii din Task Force 29, oferind informaţii secrete şi către The Juggernaut Collective, o altă organizaţie secretă.

Jensen îşi va putea îmbunătăţi si de această dată abilităţile prin intermediul implanturilor artificiale, acestea urmând să fie prezente în număr dublu faţă de Human Revolution. Elementele de RPG caracteristice seriei vor fi complementate de diversitatea locaţiilor în care Jensen va avea ocazia să călătorească în noul joc: Utulek Station din Praga (Cehia), spre exemplu, este o mahala locuită de indivizii cu implanturi artificiale.

Deus Ex: Mankind Divided va fi disponibil pe 23 august 2016, pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC.

Deus Ex Mankind Divided

Deus Ex Mankind DividedDeus Ex Mankind Divided

Deus Ex Mankind DividedDeus Ex Mankind Divided

Deus Ex Mankind Divided

Urmărește Go4Games.ro pe Google News