Deus Ex: Mankind Divided la E3 2015: gameplay şi demonstraţie tehnologică

Autor: Cosmin Aionita | 19.06.2015
Deus Ex: Mankind Divided la E3 2015: gameplay şi demonstraţie tehnologică

Putrem spune că echipa de la Eidos Montreal a avut un E3 2015 foarte aglomerat: membrii echipei producătoare din Canada şi-au făcut apariţia pe scena conferinţei de presă organizate de Square Enix, dezvăluind, pentru prima dată, un trailer cu secvenţe de gameplay din viitorul Deus Ex: Mankind Divided.

Mai mult, reprezentaţii studioului producător şi-au făcut simţită prezenţa şi în cadrul PC Gaming Show, unde au dezvăluit mai multe informaţii despre Dawn Engine, motorul grafic din spatele noului joc Deus Ex: Mankind Divided. După cum puteţi vedea şi în prezentarea video de mai jos, Dawn Engine nu va duce lipsă de efecte grafice moderne.

Totuşi, piesa de rezistenţă este demo-ul complet de gameplay din Deus Ex: Mankind Divided, pe care îl puteţi urmări în continuare. Avem parte de peste 25 de minute de gameplay, în care sunt explicate, pas cu pas, principalele modificări şi adăugiri aduse faţă de Deus Ex: Human Revolution.

Deus Ex: Mankind Divided este realizat pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC, urmând să fie lansat în prima parte a anului 2016.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News