Deus Ex: Mankind Divided – secvenţe noi de gameplay

Autor: Cosmin Aionita | 09.10.2015
Deus Ex: Mankind Divided – secvenţe noi de gameplay

Colegii de la Outside Xbox au avut ocazia de a încerca o versiune preliminară a lui Deus Ex: Mankind Divided, realizând, pe baza acesteia, materialul video de mai jos. Printre alte elemente noi, Adam Jensen va putea de această dată să-şi folosească abilitatea Icarus Dash pentru a se deplasa mai eficient, va putea iniţia procesul de hacking de la distanţă sau va putea suprasolicita o armă pentru a obţine un tip de atac diferit.

Acţiunea din Deus Ex: Mankind Divided va avea loc în 2029, la doi ani după evenimentele din Human Revolution, în rolul principal aflându-se şi de această dată Adam Jensen, eroul jocului precedent. Jensen va face parte din Task Force 29, o nouă divizie a Interpolului însărcinată cu lupta împotriva unui nou tip de terorism. Jensen nu are însă încredere deplină în colegii din Task Force 29, oferind informaţii secrete şi către The Juggernaut Collective, o altă organizaţie secretă.

Jensen îşi va putea îmbunătăţi si de aceasta data abilităţile prin intermediul implanturilor artificiale, acestea urmând să fie prezente în număr dublu faţă de Human Revolution. Elementele de RPG caracteristice seriei vor fi complementate de diversitatea locaţiilor în care Jensen va avea ocazia să călătorească în noul joc: Utulek Station din Praga (Cehia), spre exemplu, este o mahala locuită de indivizii cu implanturi artificiale.

Deus Ex: Mankind Divided va fi disponibil pe 23 februarie 2016, pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC.

Deus Ex Mankind Divided

Urmărește Go4Games.ro pe Google News