Când va fi lansat Diablo II: Resurrected? Dată de lansare și Open Beta

Autor: Cosmin Aionita | 14.06.2021
Când va fi lansat Diablo II: Resurrected? Dată de lansare și Open Beta
Foto: Blizzard Entertainment

O prezență relativ surprinzătoare pe scena virtuală a evenimentului pregătit de Microsoft Xbox și Bethesda pentru E3 2021 a fost cea a jocului Diablo II: Resurrected. Blizzard Entertainment a prezentat astfel un nou trailer pentru această ediție remasterizată, confirmându-i și data de lansare: 23 septembrie 2021.

Remasterizarea completă a unui joc clasic

Dezvoltat în colaborare cu studioul Vicarious Visions, recent preluat de Blizzard Entertainment, Diablo II: Resurrected va include tot conținutul din jocul original Diablo II, dar și din expansion pack-ul Diablo II: Lord of Destruction, inclusiv cele șapte clase de personaje: amazoana, barbarul, necromancer-ul, paladinul și vrăjitoarea (din titlul inițial), alături de asasină și druid (din Lord of Destruction).

Diablo II: Resurrected va păstra intact gameplay-ul din jocul legendar al celor de la Blizzard Entertainment, însă va înlocui grafica 2D bazată pe sprite-uri cu o prezentare actualizată 3D, cu animații refăcute, iluminare dinamică, efecte speciale pentru magii, ce vor fi redate în rezoluții moderne, de până la 4K.

De asemenea, toate secvențele cinematice originale (peste 27 de minute) vor fi refăcute complet, asigurând astfel că ediția Resurrected va spune din nou povestea completă a Lordului Terorii. Nu în ultimul rând, întreaga coloană sonoră, de la muzică și până la efecte, va fi remasterizată pentru a oferi sunet surround Dolby 7.1.

Open Beta în august

Aici găsiți primele noastre impresii după sesiunea Technical Alpha de Diablo II: Resurrected, iar cei de la Blizzard Entertainment au promis că jucătorii vor avea ocazia să încerce din nou jocul înainte de lansarea sa din septembrie. Mai exact, în luna august a acestui an va avea loc o sesiune Open Beta, în care doritorii vor putea “testa” nu mai puțin de cinci clase de personaje din Diablo II: Resurrected – amazoana, barbarul, paladinul, vrăjitoarea și druidul. Celelalte două clase – necromancer și asasina – vor fi disponibile abia în versiunea finală a jocului.

Precomenzile pentru Diablo II: Resurrected sunt deja disponibile pentru PC și PlayStation, prin intermediul Battle.net, respectiv PlayStation Store. Ediția standard pentru PC poate fi precomandată în schimbul a 39,99€, în timp ce prețul precomenzii pentru consolele PlayStation este de 199,99 lei. Plasarea unei precomenzi pentru Diablo II: Resurrected garantează accesul în Open Beta-ul din august.

Diablo II: Resurrected va fi lansat pe 23 septembrie 2021, în ediții pentru PC (Windows), Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 și Nintendo Switch.

Sursa: Blizzard Entertainment

Urmărește Go4Games.ro pe Google News