Diablo 3 – primele imagini cu jocul rulând pe console

| 25.03.2013
Diablo 3 – primele imagini cu jocul rulând pe console

În cadrul conferinţei cu ocazia căreia Sony a prezentat în premieră consola PlayStation 4, a fost făcut anunţul conform căruia Blizzard Entertainment pregăteşte versiuni speciale de Diablo III pentru PlayStation 3 şi PlayStation 4. Din păcate, la acel moment, nu au fost prezentate imagini cu versiunea de console a jocului.

Blizzard Entertainment a corectat acest neajuns la PAX East 2013, convenţie cu ocazia căreia a fost prezentată în premieră versiunea de PS3 a lui Diablo III. Primele secvenţe de gameplay din varianta de console a jocului pot fi urmărite mai jos.

Diablo III pentru PlayStation 3 va oferi o schemă de control readaptată pentru gamepad, camera din care este privită acţiunea jocului fiind modificată de asemenea. Jucătorii vor avea ocazia să controleze direct personajele din joc, arsenalul acestora de mişcări fiind îmbogăţit cu o funcţie de roll/eschivă, extrem de utilă pentru a te retrage rapid dintr-o luptă prea agitată.

Diablo III nu va necesita o conexiune permanentă online pe PlayStation 3 şi nici nu va oferi suport pentru Action House sau intercomunicare cu versiunea de PC a jocului. În schimb, jucătorii se vor putea aventura în sesiuni cooperative pentru până la patru persoane, atât offline, cât şi online. Utilizatorii conectaţi la aceeaşi sesiune de joc vor putea sa facă schimb de obiecte între ei folosind noul meniu de trade implementat în varianta de console a jocului.

Diablo 3

Urmărește Go4Games.ro pe Google News