Diablo 3: Reaper of Souls – Ultimate Evil Edition, disponibil în România

Autor: Cosmin Aionita | 20.08.2014
Diablo 3: Reaper of Souls - Ultimate Evil Edition, disponibil în România

Blizzard Entertainment anunţă lansarea în România a jocului Diablo III: Reaper of Souls – Ultimate Evil Edition pentru PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One şi Xbox 360. Versiunea exclusivă pentru console Ultimate Evil Edition oferă întregul conţinut original din Diablo III, precum şi noile caracteristici şi update-uri din expansion-ul Reaper of Souls. Dintre acestea, merită amintite nouă clasă de personaje – Crusader-ul – şi cele cinci capitole captivante ale poveştii.

Ediţia Reaper of Souls pentru console a fost concepută pentru a profita de caracteristicile unice ale acestor platforme. Toate cele patru versiuni Ultimate Evil Edition pentru console includ multiplayer local sau online prin PlayStation Network sau Xbox Live.

Ultimate Evil Edition introduce şi mai multe moduri prin care jucătorii pot să-şi trăiască aventurile. Noul mod Apprentice creşte puterea personajelor de nivel scăzut în multiplayer, iar jocul alături de prieteni devine mai uşor ca niciodată: jucătorii vor avea şi posibilitatea de a împărţi obiectele găsite cu prietenii prin intermediul unui sistem de corespondenţă inclus în joc.

În Reaper of Souls, celor cinci eroi din Diablo III – Barbarian, Demon Hunter, Monk, Witch Doctor şi Wizard – li se alătură un nou campion: Crusader-ul. Înveşmântat din cap până-n picioare într-o armură impenetrabilă, Crusader-ul reprezintă o forţă de neînfrânt, care canalizează furia divină asupra demonilor.

Reaper of Souls adaugă în plus şi un nou capitol al poveştii, cel de-al cincilea act, în care jucătorii vor face o călătorie plină de mister şi pericol pe tărâmuri înspăimântătoare, vor explora legendarul oraş Westmarch şi vor nimici nenumărate creaturi. Aventura va culmina cu o confruntare plină de suspans cu Malthael, Îngerul Morţii, ale cărui acţiuni ascunse duc la distrugerea populaţiei nevinovate din Sanctuary.

De asemenea, Ultimate Evil Edition oferă o modernizare a sistemului de loot din joc, un sistem de progresie Paragon pentru personajele de nivel maxim, precum şi alte câteva îmbunătăţiri ale experienţei de joc din Diablo III, cum ar fi:

Modul Adventure: un nou mod de joc, care lasă jucătorilor libertatea de a se deplasa oriunde şi a distruge orice
Recompense: obiective aleatorii care acordă jucătorilor noi recompense pentru explorarea tărâmului Sanctuary
Nephalem Rifts: dungeon-uri aleatorii care acordă posibilitatea de a relua jocul de nenumărate ori şi de a obţine numeroase obiecte interesante
Până la 70 de niveluri: Noi vrăji şi abilităţi formidabile care sporesc puterile jucătorilor
Mystic: o nouă vrăjitoare puternică, ce oferă eroilor opţiuni de personalizare a obiectelor obţinute în joc

În plus, jucătorii care au luptat cu forţelor răului în versiunile originale Diablo III pentru PS3 sau Xbox 360 vor putea să-şi continue aventura şi pe consolele de nouă generaţie. Personajele de pe PS3 din jocul original pot fi transferate în versiunea Ultimate Evil Edition pentru PS3 sau PS4, iar cele de pe Xbox 360 pot fi transferate în versiunea Xbox 360 sau Xbox One.

Diablo III: Reaper of Souls – Ultimate Evil Edition este disponibil în magazinele de profil din România la preţul de 159,90 lei pentru versiunile PlayStation 3 şi Xbox 360, respectiv 249,90 lei pentru ediţiile PlayStation 4 şi Xbox One.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News