Diablo IV a atins stadiul Gold: dezvoltarea jocului a fost încheiată cu succes

Autor: Cosmin Aionita | 18.04.2023
Diablo IV a atins stadiul Gold: dezvoltarea jocului a fost încheiată cu succes
Foto: Blizzard Entertainment

Prin intermediul contului oficial de Twitter al jocului, Blizzard Entertainment a confirmat faptul că Diablo IV a atins stadiul Gold. Cu alte cuvinte, dezvoltarea jocului a fost încheiată, Diablo IV fiind gata să fie publicat digital prin Battle.net, PlayStation Store și Xbox Store, iar discurile dedicate consolelor sunt pregătite pentru a fi trimise către fabrici, la multiplicat. Astfel, odată atins stadiul Gold, avem certitudinea că Diablo IV va fi disponibil la data promisă: 6 iunie 2023.

Prin Diablo IV, Blizzard își propune să combine formula de action RPG a titlurilor precedente din serie cu conceptele unui MMORPG, noul joc necesitând o conexiune permanentă la Internet pentru a funcționa corespunzător. Jucătorii vor putea alege dintre cinci clase de eroi – barbar, vrăjitoare, druid, rogue și necromancer – pe care le vor putea personaliza în detaliu.

Producătorii fac eforturi pentru ca Diablo IV sa beneficieze de progres comun și posibilitatea de fi jucat cross-play, de toți utilizatorii împreună, indiferent de platformele pe care aceștia aleg să le folosească. Vor exista și microtranzacții cu elemente cosmetice.

Diablo IV va fi lansat pe 6 iunie 2023, în ediții pentru PC (Windows), Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5 și PlayStation 4. Cei care aleg să plaseze o precomandă pentru joc vor avea acces la Diablo IV cu câteva zile mai devreme, de pe 2 iunie 2023.

Sursa: Diablo Twitter

Urmărește Go4Games.ro pe Google News