Diablo IV – 20 de minute de gameplay nou

Autor: Cosmin Aionita | 02.06.2020
Diablo IV – 20 de minute de gameplay nou

Canalul de YouTube GAMEPLAY PS a publicat un nou clip din Diablo IV, însumând aproape 20 de minute de gameplay nou din viitorul action RPG al celor de la Blizzard Entertainment.

Povestea din Diablo IV o va avea în prim plan pe Lilith, fiica maleficului Mephisto, lordul urii, acest al patrulea titlu numerotat propunându-și să se întoarcă la stilul artistic sumbru, întunecat și înfricoșător caracteristic primelor două jocuri ale seriei. Bineînțeles, elementele caracteristice titlurilor Diablo nu vor lipsi, precum luptele viscerale, monștrii numeroși și variați, cursa continuă pentru echipament și loot din ce în ce mai performant sau dungeon-urile generate aleatoriu.

Ca noutate însă, întreaga hartă a tărâmului Sanctuary va fi disponibilă în Diablo IV, jucătorii urmând să o poată traversa de la un capăt la celălalt fără să aibă parte de vreun ecran de loading. Astfel, regiuni cunoscute și îndrăgite de fanii seriei, precum deșertul Kejhistan sau pădurile Scosglen își vor face apariția în Diablo IV, iar pentru traversarea lor mai rapidă, jucătorii vor putea apela și la cai, pe care îi vor putea personaliza. De asemenea, pentru prima oară în istoria seriei Diablo, această lume de joc va fi “shared” cu alți jucători din lumea întreagă, existând posibilitatea ca grupuri de eroi să se întâlnească între ele, să colaboreze pentru a depăși amenințări de proporții sau să se confrunte în lupte PvP. Vor fi păstrate modurile single player, precum și multiplayer-ul co-op.

Barbarul, Vrăjitoarea și Druidul au fost confirmați pentru Diablo IV

Dintre clasele de eroi ce vor fi incluse în Diablo IV, Blizzard Entertainment a prezentat momentan doar barbarul, vrăjitoarea și druidul. Toate acestea vor fi foarte personalizabile, atât prin intermediul arborelui de abilități caracterstice fiecărei clase, cât și grație sistemului de loot foarte complex, din care nu vor lipsi runele, obiectele legendare și seturile de item-uri atât de râvnite de jucători.

Eroii vor înfrunta nenumărate amenințări, pornind de la cultiști canibili, ce venerează demonii, și până la morți vii scufundați în apele din Sanctuary, ce nu vor ezita sa iasă la suprafață pentru a-și trage victimele la fund, în încercarea de a le îneca. Toate acestea vor fi redate fidel cu ajutorul unei tehnologii moderne, ce va permite implementarea unor animații mai fluente, a lumii de joc continue și a dungeon-urile morbide.

Diablo IV se află în dezvoltare pentru PC, PlayStation 4 și Xbox One, nefiind încă dezvăluită o eventuală perioadă a apariției jocului pe piață.

Sursa: GAMEPLAY PS YouTube

Urmărește Go4Games.ro pe Google News