Diablo IV: în ce perioade va avea loc Open Beta-ul

Autor: Cosmin Aionita | 20.02.2023
Diablo IV: în ce perioade va avea loc Open Beta-ul
Foto: Blizzard Entertainment

Blizzard Entertainment a dezvăluit perioadele în care va avea loc Open Beta-ul pentru Diablo IV, ce urmează să fie disponibil pe toate platformele pe care jocul este așteptat: PC (Windows), Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5 și PlayStation 4. Cei care au plasat o precomandă pentru Diablo IV vor beneficia de o perioadă de Early Access în intervalul 17 – 19 martie 2023. Ulterior, Open Beta-ul va fi deschis pentru toți jucătorii în weekend-ul 24 – 26 martie 2023.

Ce vom putea juca în Open Beta-ul pentru Diablo IV?

În ambele sfârșituri de săptămână pe parcursul cărora se va desfășura Open Beta-ul Diablo IV, jucătorii vor avea ocazia de a explora prima parte a jocului. Mai exact, vor fi incluse Prologul și Actul I din poveste, în întregime, oferind acces la prima „zonă” din joc – Fractured Peaks – și la toți demonii pe care aceasta îi ascunde.

Personajele pe care le veți crea pe parcursul acestor perioade de Open Beta vor putea fi avansate doar până la nivelul 25, iar progresul înregistrat nu va putea fi transferat către varianta finală a jocului, atunci când aceasta va fi lansată în luna iunie.

Și asta pentru că Open Beta-ul Diablo IV nu reprezintă o experiență de joc „finalizată”, iar participanții vor putea întâlni probleme de performanță, deconectări sau lucruri care „pur și simplu nu funcționează”. După încheierea perioadei de Open Beta, producătorii au promis că vor evalua tot feedback-ul primit din partea jucătorilor și vor efectua modificările necesare, pe baza acestuia.

Versiunea finală a jocului Diablo IV este așteptată pe 6 iunie 2023, în ediții pentru PC (Windows), Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5 și PlayStation 4.

Sursa: Blizzard Entertainment

Urmărește Go4Games.ro pe Google News