Divinity: Original Sin 2, acum pe Kickstarter

Autor: Cosmin Aionita | 27.08.2015
Divinity: Original Sin 2, acum pe Kickstarter

După cum au promis încă de la dezvăluirea iniţială a jocului, cei de la Larian Studios au pornit o nouă campanie de Kickstarter pentru finanţarea lui Divinity: Original Sin 2. Deşi jocul avea deja un buget rezervat (în urma succesului de care s-a bucurat primul Divinity: Original Sin), studioul belgian a considerat totuşi că o campanie de finanţare suplimentară va oferi posiblitatea de a finisa şi îmbunătăţi şi mai mult componentele noului Original Sin 2.

La mai puţin de 24 de ore de la pornirerea acestei noi campanii prin Kickstarter, Larian Studios a strâns deja peste 600 000 de dolari, depăşind ţinta de jumătate de million de dolari vizată de producători.

Marea noutate pe care o va aduce Divinity: Original Sin 2, după cum puteţi vedea şi în clipul de prezentare de mai sus, este posibilitatea de a fi abordat atât single player, cât şi multiplayer cu suport pentru până la patru jucători, atât iî mod cooperativ, cât şi competitiv. Astfel, în multiplayer, participanţii la joc pot fie să colaboreze pentru a rezolva quest-urile şi a împinge povestea mai departe, fie să-şi pună beţe în roate şi să concureze unul împotriva celuilalt.

Conform paginii de Kickstarter a jocului, Divinity: Original Sin 2 urmează să fie lansat spre sfărşitul anului viitor, exclusiv pentru PC. Până atunci, mai jos puteţi admira primele imagini oficiale din RPG-ul celor de la Larian Studios.

Divinity Original Sin 2

Divinity Original Sin 2Divinity Original Sin 2

Divinity Original Sin 2Divinity Original Sin 2

Divinity Original Sin 2

Urmărește Go4Games.ro pe Google News