Divinity: Original Sin 2 – Definitive Edition are dată de lansare

Autor: Cosmin Aionita | 23.06.2018
Divinity: Original Sin 2 - Definitive Edition are dată de lansare

Bandai Namco Entertainment a anunţat că Divinity: Original Sin 2 – Definitive Edition, versiunea pentru consolele PlayStation 4 şi Xbox One a RPG-ului celor de la Larian Studios, va fi lansată pe pe 31 august 2018.

Dezvoltat de Larian Studios, Divinity: Original Sin 2 pentru PC este considerat unul dintre cele mai bune jocuri role-playing din toate timpurile, fiind răsplătit de PC Gamer cu premiul pentru Jocul anului în 2017 şi de British Academy of Film and Television (BAFTA) în 2018. Mai mult, Divinity: Original Sin 2 are o o medie de 93 a notelor primite în review-uri, conform Metacritic. Pentru Divinity: Original Sin 2 – Definitive Edition, Larian Studios a implementat noi caracteristici şi a adus îmbunătăţiri, pentru ca şi posesorii de console să se bucure de povestea captivantă şi luptele turn-based caracteristice seriei.

Divinity: Original Sin 2 – Definitive Edition promite posibilităţi aproape infinite, prin crearea unui personaj original sau prin alegerea unuia dintre cei şase eroi propuşi de dezvoltatorii jocului, fiecare dintre aceştia beneficiind de propria poveste. Lumea jocului va reacţiona diferit la fiecare personaj şi va oferi metode diferit de explorare. Acţiunea se desfăşoară în Rivellon, o lume abandonată de zei, unde un ordin tiranic, care se foloseşte de magii interzise, a început să încarcereze toţi vrăjitorii, temându-se de puterile acestora. Odată cu creşterea în nivel a personajelor controlate de jucător, unul dintre acestea va avea ocazia de a lua locul zeilor care au părăsit Rivellon.

Divinity: Original Sin 2 – Definitive Edition aduce şi noi optimizări pentru console, care includ un nou sistem de administrare a inventarului întregii echipe, un nou jurnal, un tutorial îmbunătăţit, o zonă de PvP extinsă şi un nou nivel de dificultate pentru parcurgerea poveştii. Cea mai mare schimbare a fost adusă celui de-al treilea capitol al jocului, care a fost rescris complet, pentru ca jucătorii să poată savura din plin Divinity: Original Sin 2 – Definitive Edition.

Posesorii de Xbox One pot încerca o versiune limitată de Divinity: Original Sin 2 – Definitive Edition chiar acum, prin intermediul programului Xbox Game Preview.

Divinity: Original Sin 2 – Definitive Edition va fi disponibil pe PlayStation 4 şi pe Xbox One începând cu 31 august 2018. Cei care aleg să plaseze o precomandă vor primi, ca bonus, pachetul DLC Sir Lora.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News