Divinity: Original Sin 2 – peste 20 de minute de gameplay

Autor: Cosmin Aionita | 07.09.2015
Divinity: Original Sin 2 – peste 20 de minute de gameplay

Larian Studios au oferit peste 20 de minute de gameplay din versiunea preliminară a proaspăt anunţatului Divinity: Original Sin 2, prezentată şi în cadrul PAX 2015.

Divinity: Original Sin 2 face subiectul unei noi campanii de finanţare prin Kickstarter, studioul belgian considerând că o astfel de metoda de finanţare poate oferi posiblitatea de a finisa şi îmbunătăţi şi mai mult componentele noului Original Sin 2. De altfel, ţinta de jumătate de million de dolari vizată iniţial de producători a fost depăşită chiar din prima zi a campaniei, Divinity: Original Sin 2 strângând până în acest moment peste 1,2 milioane de dolari.

De altfel, după depăşirea obiectivului iniţial, cei de la Larian Studios au promis bonusuri suplimentare pentru atingerea unor noi ţinte: modul de joc Strategist, opţiunea “Pick a Skill Tree”, skill-uri în funcţie de rasă sau posibilitatea de a juca cu un personaj Undead. Campania de finanţare pe Kickstarter pentru Divnity: Original Sin 2 va mai fi valabilă încă 23 de zile, deci, cel mai probabil, toate bonusurile promise de producători îşi găsi drumul către versiunea finală a jocului.

Divinity Original Sin 2

Marea noutate pe care o va aduce Divinity: Original Sin 2 este posibilitatea de a fi abordat atât single player, cât şi multiplayer cu suport pentru până la patru jucători, atât iî mod cooperativ, cât şi competitiv. Astfel, în multiplayer, participanţii la joc pot fie să colaboreze pentru a rezolva quest-urile şi a împinge povestea mai departe, fie să-şi pună beţe în roate şi să concureze unul împotriva celuilalt.

Divinity: Original Sin 2 urmează să fie lansat spre sfărşitul anului viitor, exclusiv pentru PC.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News