Dragon Age: Inquisition – The Hero of Thedas Trailer

Autor: Cosmin Aionita | 16.10.2014
Dragon Age: Inquisition - The Hero of Thedas Trailer

Electronic Arts ţine morţis să-i egaleze pe cei de la Ubisoft în ceea ce priveşte numărul de trailere ale unui singur joc lansate în decursul unei singure săptămâni. Este vorba bineînţeles de cel mai nou clip promoţional pentru Dragon Age: Inquisition, RPG-ul pe care BioWare îl va lansa în cursul lunii viitoare. Noul trailer, al cărui subtitlu este “The Hero of Thedas”, dezvăluie încă un pic din povestea ce va sta la baza jocului.

Dragon Age: Inquisition revine la conceptul de „pauză activă”: jucătorul poate opri lupta când doreşte şi da ordine membrilor party-ului propriu. De asemenea, Dragon Age: Inquisition va include şi un mod multiplayer, în care patru jucători se vor putea aventura în misiuni cooperative. Accentul va fi pus pe ideea de explorare a dungeon-urilor pline de monştri, în cautarea de loot cât mai performant.

Dragon Age: Inquisition va fi lansat pe 18 noiembrie 2014 în America de Nord şi 21 noiembrie 2014 în Europa, pentru PC, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3 şi Xbox 360.

Dragon Age Inquisition

Urmărește Go4Games.ro pe Google News