Dragon Age: Inquisition va avea multiplayer (UPDATE)

Autor: Cosmin Aionita | 28.08.2014
Dragon Age: Inquisition va avea multiplayer (UPDATE)

Update: Între timp, Electronic Arts a lansat şi trailer-ul oficial ce anunţă introducerea modului de joc multiplayer cooperativ în Dragon Age: Inquisition.


BioWare a confirmat că Dragon Age: Inquisition va include şi un mod multiplayer, în care patru jucători se vor putea aventura în misiuni cooperative. Accentul va fi pus pe ideea de explorare a dungeon-urilor pline de monştri, în cautarea de loot cât mai performant.

Aceste misiuni cooperative vor fi complet separate de campania single player a jocului şi vor oferi şi posibilitatea de a achiziţiona echipament mai bun prin intermediul microtranzacţiilor (totuşi, BioWare insistă că acelaşi lucru îl veţi putea face şi cu gold-ul găsit în jocul propriu-zis). Mai mult detalii despre modul multiplayer din Dragon Age: Inquisition, precum şi secvenţe de gameplay, găsiţi în materialul video de mai jos.

Dragon Age: Inquisition va fi lansat pe 18 noiembrie 2014 în Statele Unite şi 21 noiembrie 2014 în Europa, pentru PC, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3 şi Xbox 360.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News