Dredge, joc de aventuri la pescuit cu elemente horror, va debuta pe PC și console pe 30 martie

Autor: Adrian Popa | 21.02.2023
Dredge, joc de aventuri la pescuit cu elemente horror, va debuta pe PC și console pe 30 martie

Jocul video Dredge, un RPG care combină pescuitul cu explorarea de noi locuri, va debuta pe PC și console pe 30 martie.

Jucătorul pornește aventura dintr-un oraș din arhipelagul The Marrows. El intră în pielea căpitanului unui trauler de pescuit care explorează insulele din zonă pentru a prinde pești și alte vietăți marine. În apele din Dredge trăiesc 125 de specii, printre care macroul, codul sau homarul.

După ce își umple ambarcațiunea cu pește, pescarul trebuie să vândă marfa în localitățile din zonă: Clienții și oamenii cu care interacționează sunt care mai de care mai interesanți. Pe fundul apelor pot fi găsite, de asemenea, diferite obiecte valoroase și relicve.

Citește și: TOP 5: Cele mai bune jocuri video de pescuit și pentru pescari

Căpitanul are posibilitatea să își îmbunătățească barca, aptitudinile și cunoștințele, pentru a putea explora locuri mai îndepărtate și pentru a pescui în ape mai adânci. Trebuie, însă, să fie atent la timp, deoarece s-ar putea să nu îi placă pericolele care îl pândesc în întuneric.

Unul dintre gamerii care au primit acces timpuriu la Dredge povestește o scenă de groază prin care a trecut în joc. A prins un macrou care părea să aibă atașată de el „o pungă de puroi”. Pe drumul spre port tot peștele din ambarcațiunea lui a început să se strice, iar la scurt timp după aceea un stol de corbi cu ochi roșii a apărut și a atacat barca.

Dredge este dezvoltat de studioul Black Salt Games din Noua Zeelandă și va fi disponibil pentru platformele: Windows, PS5, PS4, Switch, Xbox One, Linux și Mac OS.

Dredge – cerințe minime de sistem pentru PC:

Sistem de operare: Windows 10
Procesor: Intel Core i3 sau AMD Ryzen 3
Grafică: Nvidia 8800 GT 512MB sau AMD Radeon HD 6570
RAM: 2 GB
Spațiu disponibil: 2 GB
DirectX: versiunea 11

Sursa: Steam

Foto: dredge.game

Urmărește Go4Games.ro pe Google News