Fallout 4 – câinele Dogmeat şi secretele percepţiei

Autor: Cosmin Aionita | 22.09.2015
Fallout 4 – câinele Dogmeat şi secretele percepţiei

Bethesda a decis să ofere mai multe detalii despre Dogmeat, camaradul canin pe care jucătorii îl vor putea “adopta” în Fallout 4. Acesta nu va fi singurul aliat pe care jucătorii îl vor putea avea alături în Fallout 4, cei cărora nu le plac câinii urmând să aibă posibilitatea de a alege dintr-o gamă variată de opţiuni: Mister Handy, Piper, Preston Garvey sau chiar un companion uman, între acesta şi personajul central urmând să se poată înfiripa o poveste de dragoste.

Dogmeat a fost modelat dupa River, ciobănescul german al lui Joel Burgess, Lead Level Designer în cadrul Bethesda Game Studios. Puteţi face cunoştinţă cu River prin intermediul clipului de mai jos.

De asemenea, Bethesda continuă seria de clipuri dedicate sistemului S.P.E.C.I.A.L., folosit de Fallout 4 (şi celelate jocuri ale seriei) pentru a descrie caracteristicile eroului controlat: strenght, perception, endurance, charisma, intelligence, agility şi luck. Cel de-al doilea material video al acestei serii se opreşte asupra perception-ului.

Acţiunea din Fallout 4 va avea loc la 200 de ani după dezastrul nuclear din 2077, cam în aceeaşi perioadă cu evenimentele din Fallout 3. De această dată jocul se va desfăşura în regiunea geografică din Statele Unite ale Americii cunoscută sub numele de Commonwealth, care include oraşul Boston. Spre deosebire de titurile mai vechi ale seriei, povestea din Fallout 4 va începe chiar în ziua atacului nuclear: 23 octombrie 2077, personajul principal adăpostindu-se în Vault-ul 111.

Fallout 4 va fi lansat pe 10 noiembrie 2015, pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC.

Fallout 4

Urmărește Go4Games.ro pe Google News