Final Fantasy VII Rebirth: demo-ul este disponibil acum pentru PS5. Va urma și o a doua parte a acestui demo

Autor: Cosmin Aionita | 07.02.2024
Final Fantasy VII Rebirth: demo-ul este disponibil acum pentru PS5. Va urma și o a doua parte a acestui demo
Foto: Square Enix

Cu ocazia episodului State of Play dedicat jocului, Square Enix a lansat o versiune demo pentru Final Fantasy VII Rebirth, disponibilă acum, în mod gratuit, pentru PS5 prin PlayStation Store. Aceasta este doar o primă parte a acestui demo, ce oferă jucătorilor ocazia de a parcurge capitolul introductiv din jocul complet.

O a doua secțiune a acestui demo pentru Final Fantasy VII Rebirth va fi disponibilă cu o săptămână înainte de lansare, pe 21 februarie 2024, și va oferi acces la o altă porțiune a lumii de joc din acest al doilea capitol al remake-ului Final Fantasy VII.

De asemenea, a fost publicat trailer-ul final pentru Final Fantasy VII Rebirth, alături de un segment de peste zece minute de secvențe de gameplay din noul JRPG de la Square Enix.

Demo-ul pentru Final Fantasy VII Rebirth, ce poarta subtitlul “Fall of a Hero in Nibelheim”, oferă o întreagă secvență de tip flashback, în care eroul Cloud Strife retrăiește una dintre misiunile sale din cariera de SOLDIER, cu cinci ani înainte de evenimentele din joc. Cloud, alături de legendarul Sephiroth, investighează apariția subită a unor monștri în munții din preajma orașului natal al eroului.

Cea de-a doua parte a demo-ului, ce va fi disponibilă începând cu 21 februarie, este denumită “Dawn of a New Era in Junon”. Aici veți putea explora o porțiune din harta principală, din jurul orașului Junon, concepută special pentru acest demo: conținutul este mai concentrat, iar progresul înregistrat nu va putea fi preluat și în jocul final. Va reprezenta însă o ocazie perfectă pentru ca nou-veniții, dar și fanii veterani, să experimenteze explorarea, luptele, personajele și noile tipuri de atacuri din cadrul lui Final Fantasy VII Rebirth.

Jucătorii care parcurg demo-ul vor primi câteva bonusuri în varianta completă a jocului, precum Kupo Charm și Survival Set. De asemenea, acești jucători vor putea să sară peste capitolul “Fall of a Hero in Nibelheim” în jocul final, dacă l-au parcurs deja în demo.

Final Fantasy VII Rebirth va fi lansat pe 29 februarie 2024, în exclusivitate pentru PlayStation 5.

Sursa: Square Enix

Urmărește Go4Games.ro pe Google News