Final Fantasy XV a fost finalizat: trailer noi şi detalii despre Season Pass

Autor: Cosmin Aionita | 31.10.2016
Final Fantasy XV a fost finalizat: trailer noi şi detalii despre Season Pass

Cu ocazia Paris Games Week 2016, Square Enix a confirmat faptul că procesul de realizare a lui Final Fantasy XV a fost încheiat cu succes, jocul atingând stadiul gold, fiind gata pentru a fi multiplicat şi lansat la timp. Cu această ocazie, a fost publicat un nou trailer, pe care îl puteţi urmări în continuare.

De asemenea, anunţul finalizării dezvoltării jocului a venit însoţit şi de veşti noi referitoare la suportul post-lansare de care Final Fantasy XV urmează să se bucure. După cum era de aşteptat, jocul va beneficia de un Season Pass, care va reuni trei episoade noi (Episode Gladiolus, Episode Ignis şi Episode Prompto), în care jucătorii îi vor putea controla pe cei trei prieteni ai lui Noctis, eroul poveştii principale din Final Fantasy XV. Nu în ultimul rând, după apariţia acestor trei episoade, va urma Comrades, un expansion pack ce va introduce un nou mod de joc multiplayer online cooperativ, în care jucătorii îi vor putea întruchipa pe Noctis, Gladio, Prompto şi Ignis şi vor putea parcurge povestea ca un grup.

Season Pass-ul pentru Final Fantasy XV va putea fi achiziţionat în schimbul unui preţ echivalent cu 24,99$, cele trei episoade urmând să fie comercializate şi separat. Dezvoltarea conţintului suplimentar promis pentru Season Pass va fi gestionată de Haruyoshi Sawatari (Producer, Business Division 2), echipa producătoare urmând să fie supervizată de Hajime Tabata (regizorul lui Final Fantasy XV).

Final Fantasy XV va fi lansat pe 29 noiembrie 2016, în versiuni pentru PlayStation 4 şi Xbox One.

Final Fantasy 15

Urmărește Go4Games.ro pe Google News