Final Fantasy XV – data de lansare va fi anunţată în cadrul unui event special

Autor: Cosmin Aionita | 02.02.2016
Final Fantasy XV - data de lansare va fi anunţată în cadrul unui event special

Square Enix a anunţat că urmează să organizeze un eveniment cât se poate de special dedicat jocului Final Fantasy XV. De ce special? Pentru că, dupa un ciclu de dezvoltare ce s-a întins pe perioada unui deceniu (jocul a fost anunţat sub numele de Final Fantasy Versus XIII încă de la E3 2006), Final Fantasy XV va primi în sfârşit o dată de lansare.

Final Fantasy 15

Astfel, event-ul Uncovered: Final Fantasy XV se va desfăşura în Los Angeles, pe 30 martie 2016, la ora locală 19:00 (31 martie, 5:00 dimineaţa ora României) şi va fi prezentat de jurnaliştii Greg Miller şi Tim Gettys de la Kinda Funny Games. Pe lângă data de lansare, Square Enix promite şi alte anunţuri importante legate de Final Fantasy XV, întreaga prezentare urmând să fie transmisă în direct şi pe Internet, prin intermediul YouTube şi Twitch.

Cu această ocazie, a fost lansat un nou clip de gameplay din Final Fantasy XV, precum şi câteva imagini noi, pe care le puteţi admira în galeria de mai jos. Final Fantasy XV este aşteptat în cursul anului 2016, pentru PlayStation 4 şi Xbox One.

Final Fantasy 15

Final Fantasy 15Final Fantasy 15

Final Fantasy 15

Urmărește Go4Games.ro pe Google News