Final Fantasy XV si Type-0 HD în prim plan la TGS 2014

Autori: Cosmin Aionita, Liviu - Andrei Mihai | 18.09.2014
Final Fantasy XV si Type-0 HD în prim plan la TGS 2014

Când vorbeşti de jocuri video în Japonia şi mai ales de cel mai important târg de jocuri din Asia – Tokyo Game Show, numele Final Fantasy ajunge pe buzele tuturor. Nici ediţia TGS 2014 nu a făcut excepţie, Square Enix oferind probabil cele mai importante veşti ale anului legate de franciza Final Fantasy.

Pentru început, remake-ul HD Final Fantasy Type-0 HD pentru PlayStation 4 şi Xbox One a primit date de lansare bătute în cuie, acesta urmând să-şi faca apariţia pe 17 martie 2015 în America de Nord, 19 martie 2015 în Japonia şi 20 martie 2015 în Europa. Bineînţeles, vom avea de-a face cu o versiune adusă la zi din punct de vedere grafic a action RPG-ului Final Fantasy Type-0, lansat iniţial în 2011 pentru PSP.

Şi totuşi, adevărata bombă pe care o va aduce Final Fantasy Type-0 HD nu este legată de acest joc în sine. Pachetul Final Fantasy Type-0 HD va include un cod de download pentru… versiunea demo a lui Final Fantasy XV, probabil cel mai aşteptat joc al seriei din ultimii… mulţi ani.

Ca să vă faceţi o idee, Final Fantasy XV a fost anunţat iniţial în 2006, jocul purtând la acea vreme numele Final Fantasy Versus XIII. După amânări peste amânări, Square Enix a hotărât să redenumească jocul în Final Fantasy XV şi să-l redirecţioneze către noua generaţie de console – PlayStation 4 şi Xbox One. Cu această ocazie, a fost lansat şi un nou trailer pentru Final Fantasy XV, pe care-l puteţi urmări mai jos.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News