Final Fantasy XV Windows Edition, disponibil acum pe PC

Autor: Cosmin Aionita | 07.03.2018
Final Fantasy XV Windows Edition, disponibil acum pe PC

Square Enix a anunţat disponibiliatea imediată a jocului Final Fantasy XV Windows Edition, versiunea pentru PC a JRPG-ului lansat pe console în toamna lui 2016. Cu această ocazie, a fost lansat şi un nou trailer pentru joc, pe care îl puteţi urmări în continuare.

Final Fantasy XV Windows Edition include o hartă extinsă a lumii de joc, cu noi quest-uri şi inamici, un mod de joc first person, precum şi nu mai puţin de 20 de pachete DLC, printre care şi episoadele suplimentare oferite iniţial în Season Pass (Episode Gladiolus, Episode Prompto, Episode Iginis, Multiplayer Expansion: Comrades).

Pentru Final Fantasy XV Windows Edition, Square Enix foloseşte noua generaţie a motorul grafic Luminous Engine, alături de NVIDIA GameWorks şi alte tehnologii avansate, cu suport nativ pentru rezoluţiile 4K şi 8K, precum şi pentru gama de culori extinsă oferită de standardele HDR10 şi Dolby Vision.

Final Fantasy XV Windows Edition este disponibil acum, în regim digital pentru PC, prin intermediul serviciilor Steam, Origin şi Windows Store (Windows 10), la un preţ echivalent cu 49,99€. O versiune demo a jocului poate fi descărcată gratuit de aici, iar un tool de benchmarking bazat pe Final Fantasy XV este disponibil aici.

Final Fantasy 15 Windows Edition

Urmărește Go4Games.ro pe Google News