Final Fantasy XVI: noutăți despre ediția pentru PC. Update gratuit pentru PS5

Autor: Cosmin Aionita | 04.09.2023
Final Fantasy XVI: noutăți despre ediția pentru PC. Update gratuit pentru PS5
Foto: Square Enix

Square Enix a anunțat o serie de noutăți legate de Final Fantasy XVI, printre care actualizări în ceea ce privește viitoarea versiune de PC a jocului, dar și un update pentru varianta de PS5, disponibil chiar acum.

Mai exact, versiunea pentru PlayStation 5 a jocului Final Fantasy XVI tocmai a primit un update gratuit, care adaugă o serie de funcții noi, precum posibilitatea de a schimba skin-ul armelor fără a afecta caracteristicile acestora, dar și o serie de skin-uri noi pentru personajele principale din poveste.

De asemenea, conform lui Naoki Yoshida (producer pentru Final Fantasy XVI), „la cererea publicului”, echipa de la Square Enix lucrează și la două viitoare pachete DLC plătite pentru joc.

Mai important însă, Yoshida a anunțat că Square Enix a început dezvoltarea versiunii pentru PC a jocului Final Fantasy XVI, vești noi despre această ediție, dar și despre viitoarele pachete DLC, urmând să sosească înainte de sfârșitul acestui an.

Final Fantasy XVI este disponibil acum, în exclusivitate pentru PlayStation 5. O versiune pentru PC se află în dezvoltare.

Sursa: Final Fantasy YouTube, Final Fantasy Twitter

Urmărește Go4Games.ro pe Google News