GreedFall – 10 minute de gameplay de la Gamescom 2019

Autor: Cosmin Aionita | 23.08.2019
GreedFall – 10 minute de gameplay de la Gamescom 2019

Colegii de la IGN au publicat un clip ce însumează nu mai puţin de zece minute de gameplay din RPG-ul GreedFall, prezentate cu ocazia Gamescom 2019. Astfel, în secvenţele de mai jos puteţi vedea în acţiune sistemul de creare a personajului, luptele, câteva porţiuni de stealth, gestionarea inventarului, sistemul de skill-uri etc. din jocul celor de la Spiders.

Acţiunea GreedFall va avea loc pe o insulă misterioasă, plină de magie, dar şi de bogăţii şi secrete capabile să atragă o selecţie foarte „pestriţă” de aventurieri. Jucătorul se va trezi în mijlocul conflictului dintre aceşti nou veniţi şi băştinaşi, deciziile acestuia urmând să poată modifica soarta insulei. Pe lângă mecanicile de joc des întâlnite în RPG-uri, GreedFall va oferi şi elemente de diplomaţie, amăgire sau stealth.

Identitatea vizuală a jocului GreedFall promite să fie unică, fiind inspirată de stilul baroc al Europei secolului al XVII-lea, cu peisaje grandioase redate cu ajutorul culorilor calde şi al nuanţelor întunecate.

GreedFall va fi lansat pe 10 septembrie 2019, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News