GreedFall – dată de lansare şi un nou trailer cu secvenţe de gameplay

Autor: Cosmin Aionita | 08.08.2019
GreedFall – dată de lansare şi un nou trailer cu secvenţe de gameplay

Focus Home Interactive şi studioul Spiders au lansat o serie de trailere noi pentru GreedFall, RPG-ul a cărui poveste se va desfăşura în secolul al XVII-lea. Cel mai recent dintre acestea, pe care îl puteţi urmări în continuare, se concentrează pe prezentarea câtorva dintre elementele de gameplay ale jocului, cum ar fi sistemul de luptă, multiplele posibilităţi de a aborda unele situaţii, necesitatea de a crea un party de aliaţi etc.

Cel de-al doilea trailer, disponibil mai jos, dezvăluie data de lansare a jocului: GreedFall urmează să fie disponibil începând cu 10 septembrie 2019.

Acţiunea GreedFall va avea loc pe o insulă misterioasă, plină de magie, dar şi de bogăţii şi secrete capabile să atragă o selecţie foarte „pestriţă” de aventurieri. Jucătorul se va trezi în mijlocul conflictului dintre aceşti nou veniţi şi băştinaşi, deciziile acestuia urmând să poată modifica soarta insulei. Pe lângă mecanicile de joc des întâlnite în RPG-uri, GreedFall va oferi şi elemente de diplomaţie, amăgire sau stealth.

Identitatea vizuală a jocului GreedFall promite să fie unică, fiind inspirată de stilul baroc al Europei secolului al XVII-lea, cu peisaje grandioase redate cu ajutorul culorilor calde şi al nuanţelor întunecate.

GreedFall va fi lansat pe 10 septembrie 2019, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News