GreedFall își va face apariția și pentru PlayStation 5 și noile console Xbox

Autor: Cosmin Aionita | 30.11.2020
GreedFall își va face apariția și pentru PlayStation 5 și noile console Xbox
Foto: Focus Home Interactive

Focus Home Interactive a anunțat că RPG-ul GreedFall, ce a depășit în luna august a acestui an borna de un milion de exemplare vândute, va fi lansat și pe consolele de nouă generație PlayStation 5, Xbox Series X și Xbox Series S.

Această nouă ediție next-gen a jocului GreedFall se va bucura și de conținut suplimentar.

Unul dintre cele mai apreciate RPG-uri din 2019

GreedFall este un joc RPG publicat de Focus Home Interactive și realizat de studioul Spiders.

Acțiunea are loc pe o insulă misterioasă, plină de magie, dar și de bogăţii și secrete capabile să atragă o selecţie foarte „pestriță” de aventurieri. Jucătorul se trezește în mijlocul conflictului dintre acești nou veniți și băștinași, deciziile acestuia urmând să poată modifica soarta insulei. Pe lângă mecanicile de joc des întâlnite în RPG-uri, GreedFall oferă și elemente de diplomație, amăgire sau stealth.

Identitatea vizuală este originală, fiind inspirată de stilul baroc al Europei secolului al XVII-lea, cu peisaje grandioase redate cu ajutorul culorilor calde și al nuanțelor întunecate.

GreedFall este disponibil acum în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One și PC, iar o ediție next-gen, ce va include conținut suplimentar, va fi lansată pentru PlayStation 5 și Xbox Series X|S.

Sursa: VGChartz

Urmărește Go4Games.ro pe Google News