.hack//G.U. – trilogia remasterizată va sosi pe PlayStation 4 şi PC

Autor: Cosmin Aionita | 30.06.2017
.hack//G.U. - trilogia remasterizată va sosi pe PlayStation 4 şi PC

Bandai Namco Entertainment a anunţat .hack//G.U. Last Recode pentru PlayStation 4, în format digital şi fizic, precum şi pentru PC, prin intermediul Steam.

.hack//G.U. Last Recode este ediţia definitivă a jocului, care reprezintă cea mai completă experienţă atât pentru fani, cât şi pentru novici, cuprinzând cele trei jocuri action RPG: Rebirth, Reminisce şi Redemption, aduse la zi, prezentate în rezoluţie 1080p, cu suport widescreen 16:9, 60 de cadre pe secundă, alături de noi ajustări aduse pentru echilibrarea gameplay-ului. Mai mult, noua ediţie va primi şi conţinut nou în lunile de după lansare.

.hack este o franciză multimedia care se leagă de numele faimosului dezvoltator japonez CyberConnect2. Compus din jocuri video anime, romane şi benzi desenate manga, universul .hack relatează evenimentele stranii legate de un MMORPG fictiv, deosebit de popularul The World. Evenimentele din .hack//G.U. au loc după cele din seria originală .hack, jucătorii intrând în rolul lui Haseo, care vânează un Player Killer deosebit de puternic, numit Tri-Edge.

.hack//G.U. Last Recode va fi lansat pentru PlayStation 4, în format digital şi fizic, precum şi pentru PC, prin intermediul Steam, în ultima parte a anului 2017.

.hack//G.U. Last Recode

.hack//G.U. Last Recode.hack//G.U. Last Recode

Urmărește Go4Games.ro pe Google News